Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie na admina

chiken
 Share

Recommended Posts

Nick: chiken

Imię: Dominik

Steam_id:   STEAM_0:0:138773810

Czy byłeś adminem: Tak byłem, i nadal jestem na pewnej serverowni.

Dyspozycyjność: Od poniedziałku do piątku 16-20, w weekendy 8-20 (z przerwami)

Dlaczego właśnie ty: Chyba przyda się wam pomoc aktywnej osobie na serverze.

Czy jesteś w stanie wesprzeć server finansowo: Tak, a ten vip do czerwca będzie sie liczył jako składka? xD

1 godzinę temu, otis napisał:

Nie ma znaczenia ile masz godzin na serwerze, jesli jestes adminem to reprezentujesz dana siec, tak sie po prostu nie robi moim zdaniem,  to tak jakby Ci sie dupa puscila, przyznala do tego ale powiedziala i Tobie i fagasowi ze taki uklad jest zajebisty bo starcza jej czasu zeby obu zadowolic a jeden to za malo

Będę na tak, gdy opuścisz inną sieć, będąc adminem na innej sieci od razu jesteś na pozycji przegranej :)

1. 

10 godzin temu, Counter napisał:

Będę na tak, gdy opuścisz inną sieć, będąc adminem na innej sieci od razu jesteś na pozycji przegranej :)

Dlaczego jestem na przegranej pozycji? Bo chce mieć admina tu i tu? Co wam po tym, że zrezygnuje tam z admina? Co mam reprezentować Wiejską sobą? Mam ustawić sobie nick "chiken wiejska-chata.pl"? Czy wy sami się słyszycie? Co wam to da? CO WAM DA TO, ŻE BĘDĘ ADMINEM TYLKO NA WIEJSKIEJ? 

Ja już tego nie rozumiem. Chce wam pomóc ale wy najwyraźniej tego nie chcecie. Dla was najważniejsze jest to, żebym był tylko tu adminem.  Nie liczy się fakt, że umiem się nim posłużyć i mam czas na granie na serwerze. To się nie liczy, bo najważniejsze jest ŻEBYM SOBĄ REPREZENTOWAŁ TYLKO WIEJSKĄ.

Radzę wam to przemyśleć, bo to co robicie jest pojebane.

2. Nie rozumiem również sensu składek. To nie admin powinien płacić za serwer, tylko serwer za bycie adminem.  Admin odwala ciężką robotę, pomaga w utrzymaniu porządku i w dodatku musi za to płacić.  To już nie jest nawet charytatywna robota, bo trzeba dopłacać.

Ale dlaczego tak jest? Czyżby dlatego, że Wiejska na siebie nie zarabia? I przez to musicie wyłudzać pieniądze od adminów? Kolejny bezsens.

3. I w tym momencie myślicie, że który serwer powinienem wybrać? Tutaj spięte dupy, wyłudzanie pieniędzy, reprezentowanie serwera SAMYM SOBĄ. To się mija z celem.

A tam? Właściciel nie wymaga od nas REPREZENTOWANIA SOBĄ SERWERA. Fakt, żeby tam doglądać serwera musimy na nim siedzieć,  ale możemy grać na innych serwerach, a co za tym idzie mieć tam Admina. Musimy tylko być na tym serwerze jak najdłużej, powiedzmy - jeżeli tutaj miałbym Admina, to tutaj gram ~pół dnia, a drugie pół tam. Można?

Poza tym na tamtym serwerze nie muszę za to płacić. Robię to z przyjemności. A to, że tam jako admin dostaje PROMOCJE tylko mi w tym pomaga. Za bycie Adminem dostałem VIP'a na zawsze. W pewnym momencie na serwerze pojawił się SUPERVIP, który był zbyt OP, ale to nie miejsce na rozważania o tej randze. Oczywiście - był warty swojej ceny, ale dostałem na niego PROMOCJĘ, a nie obowiązek KUP, MUSISZ WESPRZEĆ SERWER I NIE PIERDOL BO WYLECISZ. Przemyślcie to.

4

13 godzin temu, otis napisał:

Nie ma znaczenia ile masz godzin na serwerze, jesli jestes adminem to reprezentujesz dana siec, tak sie po prostu nie robi moim zdaniem,  to tak jakby Ci sie dupa puscila, przyznala do tego ale powiedziala i Tobie i fagasowi ze taki uklad jest zajebisty bo starcza jej czasu zeby obu zadowolic a jeden to za malo

Trójkącik zawsze na propsie. xD

5. PRZEMYŚLCIE TO

2 minuty temu, chiken napisał:

Czyli morał z tego taki, że serwer na siebie nie zarabia. :]

Ameryki nie odkryłeś... Zawsze tak było, jest i będzie, że admin który jest powiązany z inną siecią w sposób administracyjny nie ma prawa był adminem u nas. Przykład pewnego gościa, który stworzył sieć i poleciał na nią, biorąc od nas graczy. Serwery nie kosztują mało, także może najpierw zapytaj ile co kosztuje, a potem się wypowiadaj na temat pieniędzy. Składka, która wynosi 5 zł jest i tak dla mnie śmieszna... Odpuścisz sobie jakąś lepszą czekoladę czy piwko i masz już na cały miesiąc admina... @chiken zrozum, na wch są określone zasady i ich się trzymamy, my mamy ustalone warunki składania admina i jeżeli się z nimi nie zgadzasz to nie składaj i tyle. Aaa właśnie, czy ktoś wymaga reprezentować od Ciebie wch? Ktoś nakazuje Ci nosić clan tag, nick z wch albo reklamować go? Jest to dobrowolne, także nie wiem czemu tutaj taki bunt z twojej strony? 

56 minut temu, chiken napisał:

1. 

Dlaczego jestem na przegranej pozycji? Bo chce mieć admina tu i tu? Co wam po tym, że zrezygnuje tam z admina? Co mam reprezentować Wiejską sobą? Mam ustawić sobie nick "chiken wiejska-chata.pl"? Czy wy sami się słyszycie? Co wam to da? CO WAM DA TO, ŻE BĘDĘ ADMINEM TYLKO NA WIEJSKIEJ? 

Ja już tego nie rozumiem. Chce wam pomóc ale wy najwyraźniej tego nie chcecie. Dla was najważniejsze jest to, żebym był tylko tu adminem.  Nie liczy się fakt, że umiem się nim posłużyć i mam czas na granie na serwerze. To się nie liczy, bo najważniejsze jest ŻEBYM SOBĄ REPREZENTOWAŁ TYLKO WIEJSKĄ.

Radzę wam to przemyśleć, bo to co robicie jest pojebane.

2. Nie rozumiem również sensu składek. To nie admin powinien płacić za serwer, tylko serwer za bycie adminem.  Admin odwala ciężką robotę, pomaga w utrzymaniu porządku i w dodatku musi za to płacić.

Tak jak napisales. Rekin co miesiac zbiera Adminow, Opiekunow, Rade Wiejska, Honorowych i całą ekipe techniczna i wydziela wypłaty za adminowanie. W zeszlym miesiacu troche zabraklo to ty wyplaty nie dostaniesz i musisz doplacic. Lajf is brutal :>

P.S. Co do reprezentowania, jaki numer na koszulce? Dostaniesz koszulke teamu wch za ktora oczywiscie musisz zaplacic xD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.