Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Club
 Share

Recommended Posts

[b]Nick: Kramarq
[b]ID/IP: STEAM_1:0:63833663 
[b]Nick admina, który Cię zbanował: pewnie jakiś frajerski nick, nie wiem, nie znam, nie oceniam
[b]Link do [u]screena[/u] bana: http://bans.wiejska-chata.pl/index.php?p=banlist&hideinactive=true&advSearch=STEAM_1:0:63833663&advType=steamid
[b]Opis Sytuacji: Jest mi niezmiernie smutno, że mutuje sie i banuje takich pożądnych graczy jak Ja.
Chcąc poskakać sobie radośnie grałem na serwerze wiejskiej, ale już nie mogę, pewnie już nigdy
tam nie zagram z powodu swojej wysublimowanej aparycji która nieodpowiada niektórym osobom ;c.
Rozumiem że każdy popełnia błędy dlatego wybaczam i  proszę jednak skromnie o ub, gdyż miałem
w planach sobie jeszcze dzisiaj pograć ;)
Z tego miejsca chiałbym jeszcze pozdrowić bardzo ważną dla mnie osobę @ORZEH matka ci sie kurwi

Gdybym chciał komuś obrazić rodzinę to bym wprost powiedział że mu się matka kurwi.

A tego nie robiłem, więc pozdrawiam bezmózgów którzy mnie mutowali bez sensownego powodu

JWCH z mlekiem matki wyssałem elo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.