Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Unmute ungagegegege

Club
 Share

Recommended Posts

[b]Nick:Kramarq
[b]ID/IP:
[b]Nick admina, który Cię zbanował: Despy
[b]Link do [u]screena[/u] bana:
[b]Opis Sytuacji[/b][b]: Ja rozumiem że jak się ma 14 lat i zostanie "administratorem" to woda sodowa może jebnąć
w cymboł od nadmiaru emocji spowodowanych posiadaniem tak BEZGRANICZNEJ WŁADZY no ale bez przesady żeby dawać kurwa
permute i pergaga tak z dupy bez żadnych ku temu przesłanek.. Kurwa, rozumiem że może komuś nie pasować moja przemiła
aparycja, rzucam czasem kurwą czy tam innym chujem, ale żeby za jakieś 1 słowo na wstępie po wejściu na serwer wyrwać
permute? Czekam na jakiś kurwa akcent empatii ze strony administracji oraz na jakąś wypowiedź ze strony nieuchwytnego
opiekuna DR oraz oczywiście zdjęcie nałożonych ograniczeń.
Pozdrawiam 

No nie wiem może dla ciebie miły. 

1.Po tym jak wbiłem na serwer pisze do mnie: Siema kurwo.

2.Dałem mu za to permgaga, ponieważ poprzedniego dnia wyzywał mnie.Po wielu prośbach aby przestał i nie był tak toksyczny dalej wyzywał,więc dałem mu muta.  Uciekł przed nim 2 razy,więc dałem mu bana na 4h za ucieczkę przed mutem.

3.Po gagu zaczął wyzywać mnie od szczyla,który ma problem o wszystko.A dałem mu pmuta ponieważ znowu by uciekł i dalej wyzywał.

Zdecydujcie sami czy pmute i pgag był nie słuszny.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.