Popular Post ✪ Ichi Posted December 31, 2017 Popular Post Report Share Posted December 31, 2017 No cześć, Nie wiem czy wiesz, ale kończy się rok 2017, więc chciałbym Ci złożyć życzenia prosto z serducha od całej Administracji. Przede wszystkim, żeby kury znosiły piękne, duże jaja , krowa nie kopła jak pociągniesz za wymię , prowadzenie jej do było samą przyjemnością, a całe gospodarstwo prosperowało jeszcze lepiej niż w obecnym roku. A!, I żeby somsiad miał mniej prosioków niż Ty, a jego ciongnik nie ciongł jak Twój. Pij tyle, ile się zmieści, najwyżej się zwróci , nie daj się wydymać i nie dymaj co popadnie. Miłego macania kurczaków w nadchodzącym roku! S!kor, ✪ inż. Tynka, Glados and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Oh nie spodziewałem się, dziekuję wzajemnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheogorath | иѕ Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Rowniez szczesliwego nowego roku oraz pomyslnosci w spelnianiu postanowien Ja ich aktualnie nie mam, wiec mozecie oszczedzic mi zyczen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vivimorte Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 23 godziny temu, sheogorath | иѕ napisał: Rowniez szczesliwego nowego roku oraz pomyslnosci w spelnianiu postanowien Ja ich aktualnie nie mam, wiec mozecie oszczedzic mi zyczen Cię kurwa popierdoliło do reszty? Odpisywać na życzenia noworoczne w lutym? Za takie nabijanie postów niech go ktoś wypierdoli stąd bo typ życia nie będzie miał. @GladosZS @Ichi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 52 minuty temu, Vivimorte napisał: Cię kurwa popierdoliło do reszty? Odpisywać na życzenia noworoczne w lutym? Za takie nabijanie postów niech go ktoś wypierdoli stąd bo typ życia nie będzie miał. @GladosZS @Ichi Dostał admina już prawie masz zapłon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vivimorte Posted February 2, 2018 Report Share Posted February 2, 2018 1 godzinę temu, muFas napisał: Dostał admina już prawie masz zapłon ja mu kurwa dam admina, opłace serwer na rok żeby ta niedoszła ofiara połyku jego starej nie miała flag na serwerze Glados 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts