ASDFpro Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Nick: ♠ Unknown™ Imię: Rafał Steam_id: STEAM_1:0:151231301 Wiek: 17 Skąd: Górny Śląsk,Rybnik Czy byłeś gdzieś adminem?:Tak.Sporo razy. Dyspozycyjność: godziny 11-19 Dlaczego właśnie ty?: Na serwerze rzadko kiedy jest admin wszyscy mnie znaja i kochaja bla bla Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 pln'ami miesięcznie?: Tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Jak hajs będziesz dawać w TERMINIE to na tak XDDD ✪ inż. Tynka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Sądząc po Twoim stosunku do opiekuna i te pe i te de to jesteś chuj. Nie słuchasz mnie, gdy coś do Ciebie mówię, a nie wiem, czy się tego nauczysz. Neutral. Na przyszłość proponuję też normalną nazwę tematu, bo nikt Cię nie zmusza do jego napisania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Na serwie spędza z 80% swojego życia Jest ogarnięty i rozpoznawalny przydał by się ktoś taki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 widziałem jak dywany sprzedawał na targu by tylko zarobić na admina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Ja to bym go betonem zajebał żeby był spokój Gofen, Sz4ry, ✪ Ichi and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Dałbym mu próbnego admina a później zalał betonem hah Sz4ry and Club 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Cytuj Dlaczego właśnie ty?: Na serwerze rzadko kiedy jest admin wszyscy mnie znaja i kochaja bla bla Z tego Twojego bla bla bla dużo nie wyczytałam Cytuj Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 pln'ami miesięcznie?: Tak. Aczkolwiek widząc to wewnętrzna Lichwa się cieszy Jestem za okresem próbnym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 1 godzinę temu, Ranfun napisał: Z tego Twojego bla bla bla dużo nie wyczytałam Aczkolwiek widząc to wewnętrzna Lichwa się cieszy Jestem za okresem próbnym. Za te bla bla podwójna składka! @Ranfun co Ty na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 @Counter kuszące Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Na mocy praw mi nadanych przez samego siebie, mianuję Cię przeto Adminem Na Próbeł*,a przydomek Twój brzmieć będzie następująco: "Chuj". Flagi nadane. S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Niech mnie chuj..nie po to tyram na dole żeby sie wkurwiać na niego Dawaj mu adma i zarazem perma :*:* Witamy w naszych szeregach :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts