xNeqYT Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Nick: Roki z Odbytoki Imię: Mikołaj Steam_id: 76561198447341067Wiek: 15 Skąd: Chrzuszczewo Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: Na różnych serwerach Znajomość komend : !admin itp. (zależy od serwera) Czy będziesz aktywny na forum: Tak, często Jak chcesz pomóc w rozwoju serwera : Mogę nagrywać odcinki (400 subów) Dyspozycyjność: duża, od Poniedziałku do piątku 16-21, w weekend 10-21 Dlaczego właśnie Ty?: Jestem często na serwerze, Jestem miły i pomocny graczą, Byłem na innych serwerach adminem, Na serwerze brakuje adminówCzy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: Tak Linki do 10 stron gdzie nas rozreklamowałeś/aś: Nie reklamowałem, lecz mogę na youtubie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 -15lat -posty w 5 min zrobione -nie wiem kiedy grasz na serwie ale ja cię ani razu nie widziałem Idź włóż głowę w czajnik i jebnij z rozpędu w ścianę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Posty najebane od czapy. Perm i chuj. ✪ Klaun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOpalony Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Nigdy cię nie widziałem na serwerze i raczej cię nikt nie kojarzy zdecydowane NIE. i te posty DAMN... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 @Klaun trzymaj mnie bo mu zaraz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 @Gofen Pewnie nawet 20 rangi nie nabił na takiego to szkoda nerwów Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Jeszcze do tego ma na imię Mikołaj od którego jest najbardziej pedalskie zdrobnienie na świece, "Miki" powinno być synonimem do Lubię w dupę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 25 minut temu, Klaun napisał: Jeszcze do tego ma na imię Mikołaj od którego jest najbardziej pedalskie zdrobnienie na świece, "Miki" powinno być synonimem do Lubię w dupę imię Miki kojarzy mi się z dziećmi które są gwałcone przez swoich ojców w święta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMK Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Nie. Nigdy Cię nie widziałem na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biolos Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Widziałem Cię na serwerze, ale jestem na NIE. Nie grasz zbyt długo na serwerze, tak samo grałem z tobą raz na serwerze, parę dni temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts