Popular Post ✪ muFas Posted January 6, 2018 Popular Post Report Share Posted January 6, 2018 Sprzedam gracza. Nick: Impolite / Kisiel Wiek: 17 lat Ranga: Supreme Zainteresowania: Jazda golfem i fotki w parku, w jesiennej atmosferze. Wymiary: 195x100x30cm Opis: Mam na sprzedaż gracza, młodego kota. Nie jest toksyczny. Lubi grać na pozycji suportu, lurkera. Jednak preferuje pozycje 69 głównie na górze. Potrafi rzucić każdy granat. Ostatnio dowiedział się że można rzucać granaty nie tylko ppm. Potrafi zaskoczyć bo jako jedyny gracz na swoim poziomie ciągle poznaje nowe miejsca na mapie. Jest to element zaskoczenia gdyż gra mocno niestandardowo. Jako jeden z nielicznych potrafi przestać się komunikować na kilka rund i wrócić z nowymi pomysłami na rundę. Cena wywoławcza: 5zł Kup teraz: pięćset dziewic. Można zadawać pytanka pod postem. Oczywiście nie ukrywam, że jest więcej zalet, ale nie mogę wyciągnąć wszystkich kart. Więcej informacji pod postem / na pw / bądź pod numerem telefonu 696969696. Gofen, Impolite :D, Haru and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Dzwoniłem, nikt nie odbiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Vivianna Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Podbijam do 6zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Impolite :D Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Do specjalnych umiejętności można dodać, że zrobi przegląd rometa i pomoże zareklamować blender ✪ muFas and Impolite :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 "WIDZIAŁEŚ GO!!!!" daję 6,50zł muszę go mieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Impolite :D Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 @w0mbat kurwa ty nie masz drużyny Ciebie można kupic jedynie Gofen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Impolite :D Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 3 godziny temu, muFas napisał: Opis: Mam na sprzedaż gracza, młodego kota. Nie jest toksyczny. Lubi grać na pozycji suportu, lurkera. Jednak preferuje pozycje 69 głównie na górze. Potrafi rzucić każdy granat. Ostatnio dowiedział się że można rzucać granaty nie tylko ppm. Potrafi zaskoczyć bo jako jedyny gracz na swoim poziomie ciągle poznaje nowe miejsca na mapie. Jest to element zaskoczenia gdyż gra mocno niestandardowo. Jako jeden z nielicznych potrafi przestać się komunikować na kilka rund i wrócić z nowymi pomysłami na rundę. Najważniejsza moja umiejętność nie została wymieniona a o której było głośno Jestem pilotem drona i podglądam matkę @Thunder Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted January 6, 2018 Author Report Share Posted January 6, 2018 48 minut temu, Impolite napisał: Najważniejsza moja umiejętność nie została wymieniona a o której było głośno Jestem pilotem drona i podglądam matkę @Thunder zamknij morde. To miala byc glowna nagroda dla kogos kto Cie kupi... Teraz nie dostane tyle ile chcialem Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 @Impolite :D jak Ciebie kupie to będzie zalążek drużyny Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 a chuj taki będę 7zł ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 @Kubul skupujesz zawodnikow do nowego wsg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Nie, @bobe' szukam już kogoś na lato żeby mi kosił trawnik bobe' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Impolite :D Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 @Kubul skoszę Ci go moim dronem !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Ty chory pojebie Impolite :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted January 8, 2018 Author Report Share Posted January 8, 2018 Wyjaśnienie!!! Wymiar 30cm to nie biceps! Licytacja trwa do końca tygodnia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Chuj najwyżej nie będę miał co jeść przez 2 tygodnie ale jak wymienimy tego ussles gofena na kiśla to mistrzostwa galaktyki stoją przed Pandami otworem!! Moja oferta 8 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 @Klaun Ty kurwo a ja Cię awansowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts