✪ PanPP Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Chciałbym zaproponować administracji zbanowanie gracza NIKO, podam niżej powody -nikt go nie lubi -jebane gówno -trolluje -kampi -blokuje -przezywa -dzieciak jebany i ogólnie patus zapraszam do dyskusji Buśka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 FFA - Free For All. Na serwerze można go karcić, slapować czy coś jak odpierdala, ale nie przewiduję perma bana za granie po prostu we własnym, chujowym bo chujowym, ale własnym stylu. S!kor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted January 7, 2018 Author Report Share Posted January 7, 2018 5 minut temu, Ichi napisał: FFA - Free For All. Na serwerze można go karcić, slapować czy coś jak odpierdala, ale nie przewiduję perma bana za granie po prostu we własnym, chujowym bo chujowym, ale własnym stylu. czyli jak dostanę funkcje administratora tylko po to żeby tego kurwia męczyć to jesteś za? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Jak się będziesz bawił bez sensu i będą skargi, albo sam to zauważę to się z nim szybko pożegnasz Wszystko w granicach rozsądku, jak kampi 3 rundę z rzędu na respie to slapuj i mów co i jak, jak blokuje notorycznie to banuj na 5-10 minut. Wiadomo ocb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted January 7, 2018 Author Report Share Posted January 7, 2018 2 minuty temu, Ichi napisał: Jak się będziesz bawił bez sensu i będą skargi, albo sam to zauważę to się z nim szybko pożegnasz Wszystko w granicach rozsądku, jak kampi 3 rundę z rzędu na respie to slapuj i mów co i jak, jak blokuje notorycznie to banuj na 5-10 minut. Wiadomo ocb. wiesz, musiałbym złożyć podanie o admina, ale ja nie chcę być adminem a po 2 nie umiem obsługiwać się tymi komendami także to nie dla mnie . Także ten ja go będę jebał w dupeczkę a mój podwałdny unknown będzie biczem sprawiedliwości niczym andrzej duda w rękach konusa kaczora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 !admin - komenda na wszystko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miły Dzik Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Co jak co PP ma racje, jego sposób zabawy jest podobny do tego przedszkolnego czyli "irytowanie każdego wokół", ale wysyłanie jego na banicje jest lekką przesadą ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajko Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Nie każdy jest tak dorosły jak ty, są osoby młode ktore maja przed soba ten czas by poszalec itd. Nie można kogoś skreslac/banowac za to jaki jest. Probowales z nim porozmawiać ?? może taka opcja pomoze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 6 minutes ago, Sajko said: Nie każdy jest tak dorosły jak ty, są osoby młode ktore maja przed soba ten czas by poszalec itd. Nie można kogoś skreslac/banowac za to jaki jest. Probowales z nim porozmawiać ?? może taka opcja pomoze. Tak próbował a co więcej próbował nawet włączyć i wyłączyć i nie podziałało :/ ✪ Ichi and Gofen 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted January 7, 2018 Author Report Share Posted January 7, 2018 Wiadomo, śmiechówka taka, oczywiście nie robi nic co by skazywało go na perma, ale większą część ludzi na serwie wkurwia gówniak jebany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajko Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 1 godzinę temu, Haru napisał: Tak próbował a co więcej próbował nawet włączyć i wyłączyć i nie podziałało :/ ale co właczyc i wyłaczyc?? nie rozumiem tego co napsiales i o co chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 On tak gra od zawsze. Kiedyś grał na arenach ciągle. Wspólnie z nim stwierdzilem, że lepiej żeby zaczął grać na ffa. W ciągu rundy można wkurwić 10 osób, a nie jedną. On taki jest. Już nie przesadzajmy żeby lać beton. Przeważnie gdy dostał upomnienie to ogarniał się. ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 nie rozumiem skargi na gracza jak to jest przykładny mąż i ojciec, a do tego gwiazda e-sportu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Moim zdaniem @PanPPpoprostu zazdrości mu umiejętności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Też tak myślę @ASDFpro pewnie lata zajęły Niko wyćwiczenie takiej cierpliwości i opanowania dzięki którym może pozostać w jednym miejscu na tak długo a nie rushowac jak zwykły plebs bez zasad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted January 7, 2018 Author Report Share Posted January 7, 2018 Gdybym był adminem, to już bym go dawno stracił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kolox Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Jeżeli Ty @PanPP jesteś za banem dla NIKO to ja jestem za banem dla ( pedała ) chickena. Za co? Otóż jest kilka powodów. Taki chyba najważniejszy to, iż z graczem o nicku chicken junior, moim zdaniem podpowiadają sobie na różnych przekaźnikach typu skype (ts3 nie bo jest zbyt skomplikowany dla nich), co jest zakazane. Drugim powodem jest to, że chicken, nie tylko moim zdaniem, ale także innych "dodaje sobie pkt". A trzecim powodem jest to, że jest 15 letnim toksycznym gównem bez mutacji i szacunku do starszych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted January 7, 2018 Author Report Share Posted January 7, 2018 4 minuty temu, Kolox napisał: Jeżeli Ty @PanPP jesteś za banem dla NIKO to ja jestem za banem dla ( pedała ) chickena. Za co? Otóż jest kilka powodów. Taki chyba najważniejszy to, iż z graczem o nicku chicken junior, moim zdaniem podpowiadają sobie na różnych przekaźnikach typu skype (ts3 nie bo jest zbyt skomplikowany dla nich), co jest zakazane. Drugim powodem jest to, że chicken, nie tylko moim zdaniem, ale także innych "dodaje sobie pkt". A trzecim powodem jest to, że jest 15 letnim toksycznym gównem bez mutacji i szacunku do starszych. Miło że podzieliłeś się z nami tą informacją Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buśka Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Muszę przyznać rację @PanPP niko jebany dzieciak, ha tfu na niego, wyzywa każdego, co prawda w taki sposób że pięciolatka już ma bardziej skomplikowane pociski ale jest irytujący, dzisiaj np pomimo iż był admin na ffa to musiałem sam upominać go żeby się ogarnął i w ostateczności zwyzywać go żeby się zamknął. ✪ PanPP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted January 7, 2018 Author Report Share Posted January 7, 2018 Śmieszna sprawa prowadzić dyskusje nt. Jakiegoś małego kurwixa. Proponuje używać komendy !calladmin za każdym razem kiedy coś zacznie odwalać. Jak z 10 razy dostanie bana to może się nauczy. Ale z drugiej strony to jest dzieciak a jeżeli widzi ze to co robi przynosi efekty to będzie to robił cały czas. Kurwa ciekawi mnie jak tacy ludzie zachowuja się w dorosłości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 u mnie jak drze morde i przeszkadza dostaje mute i nawet nie jest zły na sikorka bo to mu tłumacze.A po drugie jest TAB i wyciszenie ;** bobe' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 18 godzin temu, ASDFpro napisał: Moim zdaniem @PanPPpoprostu zazdrości mu umiejętności. Dokładnie a młody potrafi wkurwic jak americano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted January 8, 2018 Author Report Share Posted January 8, 2018 @S!kor on nawet micro nie ma chyba Po za tym americano ma swój styl, w sumie to miał bo jajka mu obrosły pierwszym mchem (chyba) to zaczął myśleć. po za tym ten mały plebs nie zasługuje żeby go porównywać do tamtego americano który bawił a nie wkurwiał wszystkich swoim zachowaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts