Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

niko

PanPP
 Share

Recommended Posts

5 minut temu, Ichi napisał:

FFA - Free For All. Na serwerze można go karcić, slapować czy coś jak odpierdala, ale nie przewiduję perma bana za granie po prostu we własnym, chujowym bo chujowym, ale własnym stylu.

czyli jak dostanę funkcje administratora tylko po to żeby tego kurwia męczyć to jesteś za?

Jak się będziesz bawił bez sensu i będą skargi, albo sam to zauważę to się z nim szybko pożegnasz :P Wszystko w granicach rozsądku, jak kampi 3 rundę z rzędu na respie to slapuj i mów co i jak, jak blokuje notorycznie to banuj na 5-10 minut. Wiadomo ocb.

2 minuty temu, Ichi napisał:

Jak się będziesz bawił bez sensu i będą skargi, albo sam to zauważę to się z nim szybko pożegnasz :P Wszystko w granicach rozsądku, jak kampi 3 rundę z rzędu na respie to slapuj i mów co i jak, jak blokuje notorycznie to banuj na 5-10 minut. Wiadomo ocb.

wiesz, musiałbym złożyć podanie o admina, ale ja nie chcę być adminem a po 2 nie umiem obsługiwać się tymi komendami także to nie dla mnie xD. Także ten ja go będę jebał w dupeczkę a mój podwałdny unknown będzie biczem sprawiedliwości niczym andrzej duda w rękach konusa kaczora

6 minutes ago, Sajko said:

Nie każdy jest tak dorosły jak ty, są osoby młode ktore maja przed soba ten czas by poszalec itd. Nie można kogoś skreslac/banowac za to jaki jest. Probowales z nim porozmawiać ?? może taka opcja pomoze.

Tak próbował a co więcej próbował nawet włączyć i wyłączyć i nie podziałało :/  

On tak gra od zawsze. Kiedyś grał na arenach ciągle. Wspólnie z nim stwierdzilem, że lepiej żeby zaczął grać na ffa. W ciągu rundy można wkurwić 10 osób, a nie jedną. 

On taki jest. Już nie przesadzajmy żeby lać beton. Przeważnie gdy dostał upomnienie to ogarniał się.

Jeżeli Ty @PanPP jesteś za banem dla NIKO to ja jestem za banem dla ( pedała ) chickena. Za co? Otóż jest kilka powodów. Taki chyba najważniejszy to, iż z graczem o nicku chicken junior, moim zdaniem podpowiadają sobie na różnych przekaźnikach typu skype (ts3 nie bo jest zbyt skomplikowany dla nich), co jest zakazane. Drugim powodem jest to, że chicken, nie tylko moim zdaniem, ale także innych "dodaje sobie pkt". A trzecim powodem jest to, że jest 15 letnim toksycznym gównem bez mutacji i szacunku do starszych. 

4 minuty temu, Kolox napisał:

Jeżeli Ty @PanPP jesteś za banem dla NIKO to ja jestem za banem dla ( pedała ) chickena. Za co? Otóż jest kilka powodów. Taki chyba najważniejszy to, iż z graczem o nicku chicken junior, moim zdaniem podpowiadają sobie na różnych przekaźnikach typu skype (ts3 nie bo jest zbyt skomplikowany dla nich), co jest zakazane. Drugim powodem jest to, że chicken, nie tylko moim zdaniem, ale także innych "dodaje sobie pkt". A trzecim powodem jest to, że jest 15 letnim toksycznym gównem bez mutacji i szacunku do starszych. 

Miło że podzieliłeś się z nami tą informacją :V 

Muszę przyznać rację @PanPP niko jebany dzieciak, ha tfu na niego, wyzywa każdego, co prawda w taki sposób że pięciolatka już ma bardziej skomplikowane pociski ale jest irytujący, dzisiaj np pomimo iż był admin na ffa to musiałem sam upominać go żeby się ogarnął i w ostateczności zwyzywać go żeby się zamknął. 

Śmieszna sprawa prowadzić dyskusje nt. Jakiegoś małego kurwixa. Proponuje używać komendy !calladmin za każdym razem kiedy coś zacznie odwalać. Jak z 10 razy dostanie bana to może się nauczy. Ale z drugiej strony to jest dzieciak a jeżeli widzi ze to co robi przynosi efekty to będzie to robił cały czas. Kurwa ciekawi mnie jak tacy ludzie zachowuja się w dorosłości 

@S!kor on nawet micro nie ma chyba ;) 

Po za tym americano ma swój styl, w sumie to miał bo jajka mu obrosły pierwszym mchem (chyba) to zaczął myśleć.

po za tym ten mały plebs nie zasługuje żeby go porównywać do tamtego americano który bawił a nie wkurwiał wszystkich swoim zachowaniem