retard bulion xd Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Dotałem bana z jednego z serwerów niesłusznie ponieważ zrobiłem jeden niemożliwy strzał czy coś i admin (Floatelek czy jakos tak) wołał admina, gdy jego nie było sam mnie zbanował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Gdybyś dojebał z 10 tematów to może byś dostał UB. Ale założyłeś tylko tylko 3 więc nie masz na co liczyć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floater Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Zacznijmy od tego, że nie tylko ja , jako admin który cie obserwował, stwierdziłem że korzystasz bądź bardziej wspomagasz się jakimś zewnętrznym programem (jakis skrypt na wh badz cos w tym stylu). Analogicznie zareagowałem, w moim mniemaniu słusznie gdyż nie wyglądałeś mi na czystego. Dlaczego? Teraz nie chcę cię w żadnym stopniu urazić lecz zacznijmy moje rozważania: 1) Konto 35h(bądź coś podobnego) 2) Movement rodem z srebrnej rangi 3) W twoim przypadku Aim=50%farta+10%jakiegoś tam skilla+ 40% dzięki wspomagaczom (zakładając, że je posiadałeś ((opinia nie tylko moja))) Kończąc dodam, że powinieneś się cieszyć, że dostałeś bana na 7dni nie perma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 W takich sytuacjach niezbędne by było demko zawierające dowody używania przez gracza wspomagaczy Jak ichi uczył najpierw demko potem beton bo się będą pruli na forum bobe' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kolox Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Byłem na serwerze i widziałem jak gra. Moim zdaniem również coś ma. A tłumaczenie się że niby nie słusznie z infem od Boga to trochę pszypau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 @Klaun dobrze prawi. Pokazcie demko tego muwmentu silverowego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Generalnie, jak ktoś ma 35 godzin to się w tańcu nie pierdolę, ale to nie mój serwer, więc się nie odzywam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Czas na dostosowanie się do wzoru 24h. Na razie to ty kurwa naucz się myszki używać, a nie napierdalasz po 3 posty na raz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ otis Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 6 godzin temu, Floater napisał: Kończąc dodam, że powinieneś się cieszyć, że dostałeś bana na 7dni nie perma! To jak to jest, ze za wh jest ban na 7 dni, albo sie jest pewnym ze ktos odpalony i perm, albo demo i do oceny, przynajmniej dla mnie to dziwne bobe' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Chuj tam ze zbanowanym i wzorem, ale co do admina -to że konto ma mało godzin to nie zawsze ktoś nowy tylko smurf, ale jak silverowy movement to nw ;p - bardzo dobre obliczenia 50% farta itd - ban za wh na tydzień-śmieszne -najlepiej wstawcie demko żeby forum oceniło skoro ktoś dostał za używanie wh bana na 7 dni zamiast perma XDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajko Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 1.Zgadzam sie z opinią ze w takiej sytuacji powinno byc demko. 2. Mało h nie znaczy odpalony 3. Movment nie zawsze jest perfekcyjny 4. 22 godziny temu, Floater napisał: Zacznijmy od tego, że nie tylko ja , jako admin który cie obserwował, stwierdziłem że korzystasz bądź bardziej wspomagasz się jakimś zewnętrznym programem (jakis skrypt na wh badz cos w tym stylu). Analogicznie zareagowałem, w moim mniemaniu słusznie gdyż nie wyglądałeś mi na czystego. Dlaczego? Teraz nie chcę cię w żadnym stopniu urazić lecz zacznijmy moje rozważania: 1) Konto 35h(bądź coś podobnego) 2) Movement rodem z srebrnej rangi 3) W twoim przypadku Aim=50%farta+10%jakiegoś tam skilla+ 40% dzięki wspomagaczom (zakładając, że je posiadałeś ((opinia nie tylko moja))) Kończąc dodam, że powinieneś się cieszyć, że dostałeś bana na 7dni nie perma! dobrze zaznaczyles >>>> (zakładając, że je posiadałeś ((opinia nie tylko moja))) <<<< Pewny nie jesteś i dowodu też nie masz 5. Za uzywanie wspomagaczy Perm. 6. Nie jesteś pewny i nie posiadasz demka z wyraznym przewinieniem nie jednej akcji nie podejmuj takiej decyzji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Cytuj najlepiej wstawcie demko żeby forum oceniło skoro ktoś dostał za używanie wh bana na 7 dni Demko jest nagrywane przez KRASULE czyli GOTV. Z tego co pamiętam "ktoś" to naprawiał na 2mapsie. Sapiecie się ,że dał 7days'a zamiast perma, co byłoby gdybyście dostali administratora próbnego i dawać perma? Po tym jak zbanował tego typka powiedziałem mu ,że za haxy beton. 1 godzinę temu, Sajko napisał: . Nie jesteś pewny i nie posiadasz demka z wyraznym przewinieniem nie jednej akcji nie podejmuj takiej decyzji. To Admin ma teraz patrzeć jak ludzie sobie Cheatują? No dobra od dzisiaj tak robię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajko Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 21 minut temu, M1Koo napisał: Demko jest nagrywane przez KRASULE czyli GOTV. Z tego co pamiętam "ktoś" to naprawiał na 2mapsie. Sapiecie się ,że dał 7days'a zamiast perma, co byłoby gdybyście dostali administratora próbnego i dawać perma? Po tym jak zbanował tego typka powiedziałem mu ,że za haxy beton. To Admin ma teraz patrzeć jak ludzie sobie Cheatują? No dobra od dzisiaj tak robię Jest ktoś odjebany to perm. Oczywiscie ze ma patrzeć. Wiadomo ze mozna poznac w trakcie jednej akcji czy ktos odjebany ale z tego co tu widze w jaki sposob opisane zostalo to ktoś nie byl pewny tego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 24 minuty temu, M1Koo napisał: Demko jest nagrywane przez KRASULE czyli GOTV. Z tego co pamiętam "ktoś" to naprawiał na 2mapsie. Sapiecie się ,że dał 7days'a zamiast perma, co byłoby gdybyście dostali administratora próbnego i dawać perma? Po tym jak zbanował tego typka powiedziałem mu ,że za haxy beton. To Admin ma teraz patrzeć jak ludzie sobie Cheatują? No dobra od dzisiaj tak robię Ty zawsze miałeś pojebane gadki, ale ostatnio to jesteś stałym kandydatem do zjeba tygodnia. Skoro jest demo na krasuli to daj i po problemie. Okres próbny ma zweryfikować admina. Skoro jest pizdą to raczej tak zostanie. Na 7 dni to może dostać za inne rzeczy, a nie za latanie odjebanym. On pewnie nie wie co to krasula. Admin jakby nie było ma obowiązek posiadania dowodu. Niech typek poprawi temat, dostosuje się do wzoru i siada UB. Nie ma kurwa innej opcji. 24h bez dowodu i elo. Admin nie jest tylko od wejścia raz na tydzień, wjebania 6 banow i wyjścia (tutaj już tak było). Zacznij myśleć czasem co piszesz. Co do tego że ktoś ma mało godzin i z góry musi być odjebany. Myślałem, że takie rzeczy były modne rok temu. Która to już skarga, w której nie ma demka, a stwierdzenie, że "ja potrafię rozpoznać haxa". Jedyne co można sprawdzić na oko to ile mniej więcej zostało whiskey w mojej butelce za 400euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Kandydant do zjeba tygodnia . Nie skomentuję tego, pójdę na Policję za naruszanie mojego Imienia Kiedy zabraknie Ci słowa "NIE PATRZĄ" przeczytasz to po godzinie jeszcze raz. I dostajesz pozytywnego banana na ryju. Odnośnie demka GOTV. Była sytuacja z NAGRYWANIA DEMKA PRZEZ GOTV. W którymś poście jeden z H@ wypowiedział się ,że spróbuję naprawić GOTV ,ponieważ przestało nagrywać. Nie wiadomo jak jest na chwilą OBECNĄ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bIALYYY Posted January 9, 2018 Report Share Posted January 9, 2018 Ban na tydzien za haxy XDD to niezłe tam bany dajecie :dd ale może przez tydzień przemyśli swoje nieładne zachowanie i zrozumie że nie można nakurwiać na haxie [*] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 8 godzin temu, bIALYYY napisał: Ban na tydzien za haxy XDD to niezłe tam bany dajecie :dd ale może przez tydzień przemyśli swoje nieładne zachowanie i zrozumie że nie można nakurwiać na haxie [*] Bana to nie problem przedłużyc, ale musze wiedzieć czy ban w 100% słuszny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 8 godzin temu, M1Koo napisał: Kandydant do zjeba tygodnia . Nie skomentuję tego, pójdę na Policję za naruszanie mojego Imienia Jeden już taki tu był Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 To że ma próbnego,moim zdaniem nie jest ważne. To jest najlepsza sytuacja żeby sprawdzić kogoś na rolę administratora. Sposób w jaki sobie poradzi z całą sytuacją i efekt mógłby zaważyć czy nadaje się na funkcje. Jeżeli nie był pewny to czemu gościa nie nagrał, albo nie zawołał jakiegoś admina który zna się na rzeczy, nie rozumiem po co banować skoro się nie jest pewnym. Administrator to nie tylko tytuł ale obowiązki i doswiadczenie w grze które pomagają sprawować funkcje. A przedłużenie bana za haxy to coś śmiesznego xd. Może co tydzień chłopak będzie bana dostawał XDD SzyNa♚ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 3 godziny temu, PanPP napisał: A przedłużenie bana za haxy to coś śmiesznego xd. Może co tydzień chłopak będzie bana dostawał XDD Chłopak jest na testowym, także nie wyczekuj od niego wszystkiego, dopiero się uczy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 Godzinę temu, Counter napisał: Chłopak jest na testowym, także nie wyczekuj od niego wszystkiego, dopiero się uczy... Nie chodzi mi o to, nie mam żadnych pretensji bo sam bym się nie nadawał. No ale na logikę ban za haxy na 7 dni to bezsens lepiej zawołać innego admina do osądu i skonsultować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts