Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

PROSBA O UB :)

Meffik
 Share

Recommended Posts

20180109181748_1.jpgData i godzina:  01-09-18 18:10

Nick zgłaszającego*: Meffik

Nick admina banującego *:MMK

Screenshot bana*:

Opis sytuacji*:Gram sobie na serverku jak zwykle grałem już wczesniej z tym adminem pare h . 

Zabiłem go przez smoka prawdopodobnie , nagle mówi "Nie pograsz sobie tutaj już dzieciaku" dostałem bana za" WALLHACK" nie dostałem żadnych dowodów :) Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego bana .

A ty MMK jak ktoś jest młody i gra lepiej od ciebie to nie wyzywaj od "Cheaterów" bo to nic nie da :) Pozdrawiam Meffik

Już z miłą chęcią udzielam Ci odpowiedzi panie Piotrze :) A mianowicie, wchodzę jak co dzień na forum wiejskiej, statystyki retakes, patrzę masz zrobione statystyki 28/12 coś takiego, myślę sobie dobry gracz, wchodzę w czat każdy, że odpalony. Myślę sobie hmm sprawdzę. Wchodzę na serwer na specta, sprawdzam Twój profil, niedawno założony bodajże 23 grudnia oraz profil prywatny, więc to mnie zaciekawiło. Siedzę z godzinę jak nie więcej, nagrałem kilka demek, miałem mieszane uczucia, lecz "sprzedałeś" się na mapie de_cache. Stojąc jakieś 10 sekund nieruchomo na początku rundy po stronie TT na bs'ie "B". Jeden z graczy CT rzucił sobie smoke'a na wyjście u góry heaven'a (jeżeli się to tak pisze), dwóch ct'ków wychodzi heaven'em stoją w smoke'u. Ty się budzisz od razu z miejsca wiesz, że jest dwóch w smoke'u zabijasz jednego, po czym od razu chciałeś zabić drugiego, który był na ct, lecz jakimś cudem, magicznym okiem Boga, zacząłeś strzelać do drugiego gracza na heaven'ie, który był dalej w smoke'u. Zabijasz go, zaraz po zabiciu od razu wychylasz wcelowany na ct i z prefire'em zabijasz kolejnego gracza. Nie wiedząc wcześniej, gdzie w ogóle się znajduje, gdyż stałeś afk dość długi czas. Na serwerze nikt nie podał infa, gdzie znajdują się gracze CT. 

"Zabiłem go przez smoka prawdopodobnie, nagle mówi "Nie pograsz sobie tutaj już dzieciaku" dostałem bana za" WALLHACK" nie dostałem żadnych dowodów" - Już Ci odpowiadam, ale tak w sumie to same bzdury tu są oprócz jednego zdania, więc to wyprostuje i Cię poprawię. Byłem w tym momencie na spekcie i oglądałem Twoje wyczyny, powiadomiłem Cię, że dostajesz bana za wallhack'a. To, że ktoś jest młody to ja nie mówię, że to źle. Powiedziałem tak? Więc nie wyzywam nikogo od cheaterów, pozostali gracze grający na tym serwerze znają mnie bardzo dobrze, ponieważ przebywam na nim bardzo dużo i staram się by graczom grało się jak najlepiej, dbam o dalszy jego rozwój i cieszy mnie to jak nie raz znajomi, gracze powiedzą, że się cieszą, że jestem tutaj adminem. Rzadko się zdarza, żeby ktoś wszedł na serwer lepszy ode mnie, ale nie jestem z takich, że zabije mnie ktoś przez smoke'a jak to napisałeś i daje bana za wallhack'a lub jak ktoś jest ode mnie lepszy to również wklejam mu bana. Pierwsze co zawsze robię to wchodzę na specta, jak to już wcześniej napisałem i oglądam wyczyny każdego gracza, który zachowuje się nienaturalnie lub zbyt wybitnie. Myślę, że wyczerpałem temat.

Demko, o które tak bardzo prosiłeś wklejam poniżej. Dla mnie nic więcej nie trzeba dodawać.

Dodaje dwa linki, bo jedna moja ulubiona strona coś szwankuje i muszę posłużyć się innymi:

Pierwszy :http://uploadfile.pl/pokaz/1323858---ht4e.html

Jak w niego wejdziesz to nie klikaj w image "Pobierz teraz", bo to jest reklama płatna, żeby wysłać sms, tylko pod spodem "Pobierz plik" i to kliknij.

Drugi: https://www.easypaste.org/file/alv3romM/meffik.avi?lang=pl

Jak w niego wejdziesz to wybierz z listy poniżej "wolne ściąganie" jedyne, które nie jest płatne sms.

Pozdrawiam serdecznie MMK.