D1ma Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Dobra, trochę się rozciągnęło, ale mamy dwie ekipy do rozegrania finałowej potyczki. W ostatnim meczu I sezonu Ligi (baczność!) Wiejskiej Chaty (spocznij) Pandy Haru i Ekipa Remontowa Finałowe spotkanie, które rozegrane będzie w systemie BO5 zaplanowaliśmy na najbliższą sobotę, start we wczesnych godzinach popołudniowych (domyślnie 14:00). Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, @Ichi poprosimy o strimek razem z Tynką w tle. W niedzielę natomiast prawdziwa gratka dla fanów (baczność!) Wiejskiej Chaty (spocznij) All Star Game! (tu jeszcze prosimy o cierpliwości i potwierdzenie rozgrywki. tymsamym w poniedziałek otworzę zapisy na drugi sezon Ligi, tym razem nie będziemy compować drużyn, więc zbierajcie wszystkich kozaków jakich się da! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Pieknie! czekam na mecz w niedziele! @Thunder @Ichi. Co do finału ustalony już termin przez kapitanow?? Bo nie wiem czy ustawiać sobie sobotę pod streama. Drugi sezon? Zdradzisz coś więcej? System rozgrywek, ogólnie coś planujecie czy taki luźny pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 @Dymitr chyba ci się teamy pomyliły jeepy dostały 2:1 od remontów Gofen and kokac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokac Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 10 godzin temu, Dymitr napisał: Pandy Haru i Ekipa Zielonego Jeepa Też mi się wydaje że jednak Jeepy przegrały z drugą ekipą ... ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 nie wiem czy @Klaun dostanie zgodę od rodziców żeby grać bo5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 BO5 . Ekipy się chyba Dymitrowi pomyliły ale no cusz B)... Jeżeli chodzi o sobotę spytam swoich ludków, bo takie info 2 dni przed planowanym meczem lipka. Gofen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 2 minuty temu, PanPP napisał: BO5 <3 generalnie my nie możemy bo ja mam jeszcze sesje a @TicQ gra majora w sosnowcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Czyli walkower? Tego się nikt nie spodziewał B) @Gofen daj link do streama Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 7 minut temu, Gofen napisał: <3 generalnie my nie możemy bo ja mam jeszcze sesje a @TicQ gra majora w sosnowcu Dajcie termin na 23-25.12.2018 Moze wtedy wszyscy beda dostepni albo na wakacje kokac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokac Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Tyyy sikor wakacje nie są głupim pomysłem Od razu zagramy finały np z trzech sezonów w jeden tydzień :DD S!kor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOpalony Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 @kokac oczywiście wakacje następnego roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokac Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 @MrOpalony przecież wiadomo ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted February 1, 2018 Author Report Share Posted February 1, 2018 Oficjalnie: pojebałem ekipy, już edytuję Termin: alternatywnie przyszły weekend, jeden z dwóch. W ten sam weekend all-star Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 A wiadomo jakie drużyny są all-star? @Dymitr Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted February 1, 2018 Author Report Share Posted February 1, 2018 Skład total jest, kwestia pomieszania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajko Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 @Dymitr tz ze mogę swoją druzynke zrobić ?? xDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Oba terminy mi nie pasują Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 25 minut temu, Haru napisał: Oba terminy mi nie pasują No to Dziobaki win I edycja i tyle. ✪ Ichi and S!kor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Just now, Counter said: No to Dziobaki win I edycja i tyle. Z tobą nie gadam to utkaj kurwe i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Teraz, Haru napisał: Z tobą nie gadam to utkaj kurwe i tyle. uuu, przepraszam najmocniej wielki wojowniku szałlin aka brus li. A tak poważnie to odzywaj się, bo ci kurwa odetnę tą kitkę samuraja z tyłu pedale jebany Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOpalony Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 @Counter ty zawsze szukasz jakiejś zaczepki proszę cię o to żebyś uprzejmie się nie wpierdalał i nie prowokował ludzi. MISIA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Just now, Counter said: uuu, przepraszam najmocniej wielki wojowniku szałlin aka brus li. A tak poważnie to odzywaj się, bo ci kurwa odetnę tą kitkę samuraja z tyłu pedale jebany Zajebałem salto ze śmiechu co ty dzidza mi możesz zrobić? Ty masz 16 lat a jedynie co mi zrobić możesz to kibel przepchać. Essa wariacik. Gofen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 2 minuty temu, MrOpalony napisał: @Counter ty zawsze szukasz jakiejś zaczepki proszę cię o to żebyś uprzejmie się nie wpierdalał i nie prowokował ludzi. Ja prowokuję?????, cały czas termin nie pasuje, a już czas goni żeby rozegrać ten finał... 3 minuty temu, Haru napisał: Zajebałem salto ze śmiechu co ty dzidza mi możesz zrobić? Ty masz 16 lat a jedynie co mi zrobić możesz to kibel przepchać. Essa wariacik. Czekam na zaproszenie, mam nadzieję, że powiesz mi to w twarz ochłapie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrOpalony Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 @Counter to jest rozmowa między organizatorami a osobami które grają, a to że komuś nie pasuję to norma każdy ma jakieś zajęcie którego nie może odwołać kiedyś może to zrozumiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haru Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Just now, Counter said: Ja prowokuję?????, cały czas termin nie pasuje, a już czas goni żeby rozegrać ten finał... Czekam na zaproszenie, mam nadzieję, że powiesz mi to w twarz ochłapie Co do pierwszego wiesz są studia ludzie kolokwium mieli to normalne,że termin nie pasuje. (Mi też terminy nie pasują każdy ma swoje problemy a rozegranie jakiejś WIEJSKIEJ LIGI TOŻ TO KURWA NIE JEST JAKIŚ MAJOR TAK,WIĘC TO SOBIE MOŻE POCZEKAĆ ! ! ! SĄ RZECZY WAŻNE I WAŻNIEJSZE ) Co do drugiego Bardzo chętnie bym Ci to powiedział w twarz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts