Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

FINAŁ!

D1ma
 Share

Recommended Posts

Dobra, trochę się rozciągnęło, ale mamy dwie ekipy do rozegrania finałowej potyczki. W ostatnim meczu I sezonu Ligi (baczność!) Wiejskiej Chaty (spocznij)
Pandy Haru i Ekipa Remontowa

Finałowe spotkanie, które rozegrane będzie w systemie BO5 zaplanowaliśmy na najbliższą sobotę, start we wczesnych godzinach popołudniowych (domyślnie 14:00). Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, @Ichi poprosimy o strimek razem z Tynką w tle. 

W niedzielę natomiast prawdziwa gratka dla fanów (baczność!) Wiejskiej Chaty (spocznij) All Star Game! (tu jeszcze prosimy o cierpliwości i potwierdzenie rozgrywki. 

tymsamym w poniedziałek otworzę zapisy na drugi sezon Ligi, tym razem nie będziemy compować drużyn, więc zbierajcie wszystkich kozaków jakich się da!

Pieknie! czekam na mecz w niedziele! @Thunder @Ichi.

Co do finału ustalony już termin przez kapitanow?? Bo nie wiem czy ustawiać sobie sobotę pod streama. 

Drugi sezon? Zdradzisz coś więcej? System rozgrywek, ogólnie coś planujecie czy taki luźny pomysł?

Just now, Counter said:

uuu, przepraszam najmocniej wielki wojowniku szałlin aka brus li. A tak poważnie to odzywaj się, bo ci kurwa odetnę tą kitkę samuraja z tyłu pedale jebany

Zajebałem salto ze śmiechu co ty dzidza mi możesz zrobić? Ty masz 16 lat a jedynie co mi zrobić  możesz to kibel przepchać. xD  Essa wariacik. 

2 minuty temu, MrOpalony napisał:

@Counter ty zawsze szukasz jakiejś zaczepki proszę cię o to żebyś uprzejmie się nie wpierdalał i nie prowokował ludzi.

Ja prowokuję?????, cały czas termin nie pasuje, a już czas goni żeby rozegrać ten finał...

3 minuty temu, Haru napisał:

Zajebałem salto ze śmiechu co ty dzidza mi możesz zrobić? Ty masz 16 lat a jedynie co mi zrobić  możesz to kibel przepchać. xD  Essa wariacik. 

Czekam na zaproszenie, mam nadzieję, że powiesz mi to w twarz ochłapie 

Just now, Counter said:

Ja prowokuję?????, cały czas termin nie pasuje, a już czas goni żeby rozegrać ten finał...

Czekam na zaproszenie, mam nadzieję, że powiesz mi to w twarz ochłapie 

Co do pierwszego wiesz są studia ludzie kolokwium mieli to normalne,że termin nie pasuje. :) (Mi też terminy nie pasują każdy ma swoje problemy a rozegranie jakiejś WIEJSKIEJ LIGI TOŻ TO KURWA NIE JEST JAKIŚ MAJOR TAK,WIĘC TO SOBIE MOŻE POCZEKAĆ ! ! !  SĄ RZECZY WAŻNE I WAŻNIEJSZE ) :) 

Co do drugiego Bardzo chętnie bym Ci to powiedział w twarz. :) 

• D1ma locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.