Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie by ressurected sheogorath

sheogorath | иѕ
 Share

Recommended Posts

Imię: Jakub
Nick w grze: sheogorath
STEAM ID: 
STEAM_1:0:126914968
Dyspozycyjność: praktycznie cala dobe, zalezy od sytuacji na serwerze,
Ile grałeś na serwerze Surf?: prawie caly rok, przed tym jak zostal zamkniety
Czy miałeś kiedyś admina?: Tak, kilka razy na roznych serwerach
Umiejętności w surfowaniu (od 1 do 6):
 6/6

Znajomość komend Administratora (od 1 do 10): 10/10 
Co możesz zaoferować w rozwoju serwera?: wszystko co tylko jest potrzebne do prosperowania i funkcjonnowania go.  Za wiele sie tu rozpisywac nie bede, z powodu ze juz raz tu admina mialem, i raczej powinni mnie koledzy kojarzyc

Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać Administratorem?: Poniewaz, nikt inny nie jest aktualnie chetny, a serwerowi przyda sie troche ruchu o ile oczywiscie bede w stanie cokolwiek zrobic/// Np przekonac OPIEKUNA do dodania paru map 
Czy będę dawał składkę na admina?(5zł): ta

SHU_MGgqyr_12.png

Witaj @sheogorath | иѕ dawno Ciebie u nas nie było jako, że aktualnie jest potrzebna mi pomoc administratora przy ogarnięciu serwera, gdyż mój internet na chwilę obecną nie jest w stanie nawet wrzucić 2 map na serwer (za tydzień się to zmieni w sumie za 3 dni już). Pozwolę sobie mianować Ciebie Administratorem surfu i od wieczora zaczynamy pracę tak jak dawniej!

Pozdrawiam Garmmi!

Kto nie szanuje naszego podwórka, ten nie powinien mieć prawa, by posiadać na nim moc decyzyjną. Jestem wielce zdziwiony, że dostałeś admina, bo chyba masz siu-bździu w głowie.

Informuję jaśnie nowego administratora, że gdyby nie pojedyncze warny chłopaków, to bym Ci wyjebał 666 warnów za bezsensowny spam.

Dodatkowo informuję, iż nie otrzymasz rangi na forum. Byłoby to wielce niebezpieczne dla naszego otoczenia.

Screenshot-2018-2-3 sheogorath иѕ - Forum Wiejska-Chata pl.jpg

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.