sheogorath | иѕ Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Imię: Jakub Wiek: 19 Nick w grze: sheogorath STEAM ID: STEAM_1:0:126914968Dyspozycyjność: praktycznie cala dobe, zalezy od sytuacji na serwerze, Ile grałeś na serwerze Surf?: prawie caly rok, przed tym jak zostal zamkniety Czy miałeś kiedyś admina?: Tak, kilka razy na roznych serwerach Umiejętności w surfowaniu (od 1 do 6): 6/6 Znajomość komend Administratora (od 1 do 10): 10/10 Co możesz zaoferować w rozwoju serwera?: wszystko co tylko jest potrzebne do prosperowania i funkcjonnowania go. Za wiele sie tu rozpisywac nie bede, z powodu ze juz raz tu admina mialem, i raczej powinni mnie koledzy kojarzycDlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać Administratorem?: Poniewaz, nikt inny nie jest aktualnie chetny, a serwerowi przyda sie troche ruchu o ile oczywiscie bede w stanie cokolwiek zrobic/// Np przekonac OPIEKUNA do dodania paru map Czy będę dawał składkę na admina?(5zł): ta ✪ garmmi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ garmmi Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Witaj @sheogorath | иѕ dawno Ciebie u nas nie było jako, że aktualnie jest potrzebna mi pomoc administratora przy ogarnięciu serwera, gdyż mój internet na chwilę obecną nie jest w stanie nawet wrzucić 2 map na serwer (za tydzień się to zmieni w sumie za 3 dni już). Pozwolę sobie mianować Ciebie Administratorem surfu i od wieczora zaczynamy pracę tak jak dawniej! Pozdrawiam Garmmi! sheogorath | иѕ and Jaśnie Pan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofen Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 patrząc po aktywności myślałem że kolejne podanie o admina DR ✪ Kaiser 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Za ten spam trzeba by go porządnie zbiczować Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 28 minut temu, ASDFpro napisał: Za ten spam trzeba by go porządnie zbiczować wystarczy że cie w domu ruchają a ty się na innych już wyżywasz Gofen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Godzinę temu, PanPP napisał: wystarczy że cie w domu ruchają a ty się na innych już wyżywasz Sadysta i masochista w jednym Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted February 3, 2018 Report Share Posted February 3, 2018 Kto nie szanuje naszego podwórka, ten nie powinien mieć prawa, by posiadać na nim moc decyzyjną. Jestem wielce zdziwiony, że dostałeś admina, bo chyba masz siu-bździu w głowie. Informuję jaśnie nowego administratora, że gdyby nie pojedyncze warny chłopaków, to bym Ci wyjebał 666 warnów za bezsensowny spam. Dodatkowo informuję, iż nie otrzymasz rangi na forum. Byłoby to wielce niebezpieczne dla naszego otoczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted February 3, 2018 Report Share Posted February 3, 2018 A żeś się Sebuś obudziłłłł. Każde podanie na admina, od co najmniej 2016r. ma taką historię. ✪ muFas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted February 3, 2018 Report Share Posted February 3, 2018 Nie no, kurwa, nie aż taką Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted February 3, 2018 Report Share Posted February 3, 2018 @w0mbat Moje akurat takiej nie ma ja wbiłem wszystkie posty legalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted February 3, 2018 Report Share Posted February 3, 2018 1 minutę temu, ASDFpro napisał: @w0mbat Moje akurat takiej nie ma ja wbiłem wszystkie posty legalnie Zamknij pizde! jak w0mbat mowi, ze tak jest, to znaczy, ze tak jest i chuj! Ty akurat nie wiem jak dostales rangi ASDFpro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted February 3, 2018 Report Share Posted February 3, 2018 @muFas wybacz ide zamknąc sie w piwnicy :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts