MichuTheKing Posted February 3, 2018 Report Share Posted February 3, 2018 nick: Dichal( http://steamcommunity.com/profiles/76561198094638548) nick admina: CONSOLE data: 02-03-18 19:55 powód: spinhack opis: Coz,wszedlem na serwer zagralem o ile dobrze pamietam 3 rundy po ktorych dalem alt-taba a gdy wrocilem do csa to wyrzucilo mnie z serwera z informacja o banie(ban jest permanentny,nie chcialo mi sie sprawdzac czy na wszystkie serwery ale na pewno nie moge grac na AWP oraz tutaj na 2 maps) . Oczywiscie nie uzywalem zadnych cheatow,dodatkowo w tym samym czasie zostala zbanowana inna osoba przez tego samego admina oraz z tego samego powodu(osoba ta dostala juz unbana). W sumie nie wiem czy CONSOLE to rzeczywiscie admin,czy jest to jakis anty-cheatowy system serwera i zostalismy zbanowani przez blad,prosze u unbana Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted February 3, 2018 Report Share Posted February 3, 2018 Jakiś admin po prostu jebnął się z banem, ub poszedł MichuTheKing 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted February 4, 2018 Report Share Posted February 4, 2018 Poprostu gracz który używał wspomagaczy zmieniał nicki, nie sprawdziłem steamid i dostałes przypadkowo bana, po czym cię unbanowałem MichuTheKing 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts