WrógPubliczny#1 Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Długo mnie tutaj nie było he? Stęskniliście się za mną?Bo ja za wami nie,ale lubię sobie wejść i powyzywać takich jak ty ICHI takich hipokrytów.Tak dobrze widzisz co napisałem przeczytaj dwa razy dokładnie "H I P O K R Y T A" jesteś hipokrytą. Szkoda mi Cie,że nie widzisz jaki spierdolony jesteś. W przeciwieństwie do Ciebie ja co tutaj pisze na forum traktuje to jako zabawę i zachowuje sie na forum tak jak mi się żywnie podoba. Coś tam pisałeś o moim zachowaniu jaki jestem spierdolony i niewychowany nie znasz mnie i nie masz śmieciu prawa coś o mnie mówić. Jakim marginesem trzeba być żeby coś pisać o drugim człowieku nic o nim nie wiedząc. (Zaraz powiesz,ale przecież ty od ulanych kurw ludzi wyzywasz i w ogóle be i fe pisałeś wcześniej) Bo ja to robię z premedytacją. Jesteś żałosnym człowiekiem. Teraz spójrz w lustro ujrzysz tam swoje odbicie a w nim śmiecia, hipokrytę,blablabla...mógłbym tutaj napisać wiele,ale zostawię tak jak jest nie chce żebyś się pogrążył w smutku szaraczku. Sram na to,że straciłem w oczach tych waszych pachołków szczam na nich ciepłym moczem banda pedałów. Mógłbym dalej Cie wyzywać,ale zakończę to tak. JEBAĆ CIE ! ! ! Tutaj masz jak administrator grozi komuś. Jest wiele postów gdzie wyzywa? Czemu by jemu nie dać bana również? A co do Dymitra nie strasz nie strasz bo sie zesrasz. Dam Ci pro tipa jak chcesz komuś grozić to na początek schudnij trochę ulańcu. Bo prędzej sie zasapiesz niż coś zrobisz. A nie radziłbym wywoływać wilka z lasu Bo uwierz mi jakbyś coś komuś z Pandek to lepiej żebyś nie spotkał mnie na swojej drodze . Zaraz tutaj pisać suczki i pionki będą jaki ze mnie galafajter. Oj tak żebyście sie potem nie zdziwili. Ja tam lubię sobie tak popisać. NIE CHCE MI SIE NAWET CZYTAĆ WASZYCH WYPOCIN CO BĘDZIECIE PISAĆ ZAPEWNE SRAJKI JAK DYMITR ZARAZ EDYTUJĄ POST EW. USUNĄ GO HEHE,ALE JA WTEDY ZNOWU PRZYJDE I NAPISZE HEHE BAN NA IP NIE PODZIAŁA KOLEDZY JESTĘ HAKIERĘ ✪ Ichi, ASDFpro and monieczku 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Ahh haru Tak bardzo chcesz pokazać jak potrafisz komuś wierszykiem w internecie dojebać . musiałeś napisać temat w którym żalisz się których nie lubisz i co o nich sądzisz zamiast napisać im prywatną wiadomość która będą mogli sami przemyśleć. 40 minut temu, WrógPubliczny#1 napisał: NIE CHCE MI SIE NAWET CZYTAĆ WASZYCH WYPOCIN Boisz się że ktoś ci dojebie taką składankę że nie wstaniesz?Czy po prostu przeciążyłeś swój mózg tym co napisałeś wyżej i nie będziesz miał już co odpisać? 42 minuty temu, WrógPubliczny#1 napisał: Jakim marginesem trzeba być żeby coś pisać o drugim człowieku nic o nim nie wiedząc. Naprawdę nic o tobie nie więdza ale napierdalasz bezsensowne posty i można stwierdzić że jakiś rodzaj spierdolenia w tobie siedzi. 47 minut temu, WrógPubliczny#1 napisał: BAN NA IP NIE PODZIAŁA KOLEDZY JESTĘ HAKIERĘ Czyli bez względu ile razy dostaniesz bana i tak będziesz zakładać nowe konta żeby się bardziej pożalić i spłakać w internecie. Nie rozumiem również dlaczego napisałeś to w dziale wiejskiej ligi ale pomińmy to. Dr Wiciu, AndiSZ. and monieczku 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Godzinę temu, WrógPubliczny#1 napisał: A nie radzilbym wywoływać wilka z lasu Bo uwierz mi jakbyś coś komuś z Pandek to lepiej żebyś nie spotkał mnie na swojej drodze . A co Ty możesz komuś zrobić? Jesteś jebanym cyganem, który jedyne co potrafi w życiu, to sprzedawać kurwa garnki koło biedronki, tak więc kto tu jest marginesem? Co osiągnąłeś w życiu? 100 lajkow na instagramie czy co? Śmiejesz się z @Dymitr, a gdyby doszło do konfrontacji to nawet do szyi mu nie sięgasz... Jesteś typowym napinaczem, który w realnym życiu nic nie osiągnął i tyle. Kozak w necie, pizda w świecie. Chcesz, zapraszam na pomorze latem, ja jestem otwarty na propozycję, przyjedziesz ze swoim taborem, ale u mnie w mieście, cyganów się dobrze nie traktuję, także uważaj Glados and Dr Wiciu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Nawet nie czytam Marnuj czas, dla mnie to kilkadziesiąt sekund zabawy MrOpalony 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted February 9, 2018 Report Share Posted February 9, 2018 Specjalnie nie przenoszę do archiwum. Niech wszyscy zobaczą jaki on jest biedny, pokrzywdzony i bardzo się NIE pomyliłem w jego ocenie D1ma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts