Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Niesłuszny ban

Kolox
 Share

Recommended Posts

Witam! Chciałem złożyć skargę na admina 2maps'a o nicku: korek. Grając na serwerze o godzinie +/- 10:50 po stronie ct na mapie cache, zauważyłem ze jeden z graczy stoi 2 bądź 3 runde afk na respie, więc napisałem na u@ inforamcje o tym, aby korek (świetny admin) wyrzucił go. Nic nie zrobił więc napisałem na ogólnym czacie, cytuje : "korek weź wyrzuć Bociex ( bo taki miał nick) bo jest afk pedale". Korek po tym co napisałem go wyrzucił, więc napisałem na czacie : " korek ciebie to trzeba zwyzywać żebyś przeczytał i kogoś wyrzucił" . Po tym dostałem bana na 4h, co jest kompletnym bezsensem. Pozdrawiam najlepszego admina na 2mapsie :)))).

Sposób udowodnienia twojej bezmyślności będzie zaskakująco prosty:

1. w momencie w którym napisałeś do mnie, że gracz Bociex jest AFK byłem w trakcie grania, nie zatrzymam się specjalnie dla Ciebie tylko po to aby spełnić Twoją zachciankę.

2. wyrzuciłem go zaraz po zakończonej rundzie a Tobie dałem gaga (nie działa na VIPa= kolox) po czym wyzwałeś mnie od ŚMIECIA

3. dzisiejsza sytuacja nie jest jednorazowa,  podobne sytuacje zdarzały się już o wiele wcześniej mimo to traktowałem to pobłażliwie aż do dzisiaj

3. nie dyktuj żadnemu adminowi co ma robić (potwierdzeniem może być M1ko który stwierdził, że za bardzo kozaczysz).  

Informuje zarazem, że od dzisiaj jakakolwiek obraza z twojej strony w stosunku do mnie będzie "nagradzana" banem.

NA POTWIERDZENIE WSTAWIAM ZDJĘCIE, KTÓRE MOIM ZDANIEM DOSKONALE WYJAŚNIA POWÓD BANA .

@Counter@Kolox

kolox.png

Napisałeś "jeszcze słowo" a potem nic nie było, nabrałbyś dystansu do siebie jak każdy inny admin. Ilekroć kogoś zgłaszałem że coś ma, to tak było, nie były zwyczajne słowa które rzucałem bo np typo mnie zabił i się spłakałem, tylko typek  zazwyczaj po chwili dostawał bana, najczęściej perma za cheaty. Wracając do obowiązków admina, to pisałem nie jednokrotnie do Ciebie, a Ty mówiłeś że nie chce CI się wchodzić i są od tego inni admini też, przy czym akurat wtedy nie było żadnego admina online. Wracając do wyzywania. Może i jestem toksyczny nieco, ale wszystko mówię/pisze do żartów nigdy offensywnie żeby kogolwiek  obrażać. Sam Counter potwierdzi,że gdy gra czasami na serwerze zdarza mi się rzucić w niego jakimś tekstem i często też coś odpowie i  traktuję to jako nie wyzwisko a po prostu śmieszny żarcik. Kolejna sprawa, masz niby to 17 lat, głos 14 latka, a zachowujesz się na 12. Ostatecznie gdybyś mi dał bana na to 30 minut max, to jeszcze bym przebolał i to zostawił, ale kurde 4 godziny?????? To chyba troszkę za dużo, jak na to co napisałem.

1. jest różnica między tym gdy wyzywam się z PEPE czy remikiem a tobą.

2. mam dystans do siebie (czyt. pkt. 1) ale nie będę tolerował to jak nagminnie wyrażasz się w stosunku do mnie

3. " pisze do żartów nigdy offensywnie żeby kogolwiek  obrażać. Sam Counter potwierdzi,że gdy gra czasami na serwerze zdarza mi się rzucić w niego jakimś tekstem i często też coś odpowie i  traktuję to jako nie wyzwisko a po prostu śmieszny żarcik " ty jak i ja wiemy, że to stek bzdur jeśli chodzi o twoje "offensywne żarciki"

4.  to jeszcze bym przebolał i to zostawił  nie musisz nic zostawiać, miałeś prawo do złożenia skargi jak każdy inny, ja tylko się wypowiedziałem jak to wygląda z mojej storny i i co o tym myślę

kolox.png

Jeżeli jesteś tym adminem na serwerze gdzie, jak regulamin pokazuje, można się wyzywać nie mieszając w to osób trzecich to nie uważaj siebie za jakiegoś Goda któremu nic nie można zrobić, nie obrażać ani nic. To jest totalnie bez sensu zachowanie, mega dziecinne. ad 3 Ja wiem że to nie były bzdury w stosunku do obrażania, bo zawsze śmieje się z tego, że np kogoś obrażam, że pedał jest i tak naprawdę tak nie myślę bo Cię kompletnie nie znam, a jeżeli Ty tak nie uważasz to Twoja sprawa. Miałem prawo do złożenia skargi więc to zrobiłem. Imo nie zasługujesz na miano admina z kilku względów ( dziecinność, nie wystarczająca ilość udzielania się na serwerze, a także, jak i pisałem wyżej, obrażanie się i używanie admina do banowania kogoś bo ktoś CIę wyzywał i się spłakałeś).

Na początku taki tip. Trzymaj się głównego powodu bana jakim była obraza admina bo zauważyłem, że gdy twój pierwszy komentarz został dość dosadnie uargumentowany (zdjęciem itp.) to zaczynasz przechodzić na równie skrajne wymysły :) (typu: dziecinność, niska aktywność na serwerze itp)

1.  wnioskuje po twojej wypowiedzi, że obrażanie admina jest dozwolone co jest totalnym debilizmem

2.  regulamin jasno mówi, że obrażanie jest akceptowalne do tego momentu w którym dwie osoby nie czują się urażone

3.  nie wystarczająca ilość udzielania się na serwerze,  jak na razie mam najwyższą aktywność na serwerze więc potwierdza się że argumenty bierzesz Z DUPY.

4.   dziecinność  powiem tyle: xD 

5.  używanie admina do banowania kogoś bo ktoś CIę wyzywał  ten śmieszny argument chce aby w szczególności zobaczyl @Counter

PODSUMOWUJĄC: argumenty bierzesz z dupy tyko po to, żeby poprawić jakikolwiek cień swojej racji, ps. polecam przeczytać jeszcze raz regulamin bo widzę, że chyba nie do końca go znasz

Od razu mówię, że jest to mój ostatni komentarz co do Twojej prawdopodobnie napisanej kolejnej bzdury . Czekam na końcowy werdykt @Counter 

kolox.png

KURWA MAĆ ,KOLEJNE OSOBY KTÓRE PŁACZĄ Z WYZYWANIEM. MACIE KURWA 15LAT? ŻE TAKIE PROBLEMY EMOCJONALNE?  JEDEN Z DRUGIM. KOLOX TY CO CHWILE WYZYWASZ ZLUZUJ WORA I SKLEJ WARY.  KOREK TY MÓGŁBYŚ PRZYMKNĄĆ NA TO OKO, COUNTER, PEPE CZY INNI MAJĄ WYJEBANE W TO PISZĄ RANDOMY. :>

A więc tak, już raz o tym wspominałem, mam nadzieję że dzisiaj to będzie mój ostatni raz. Jeżeli admin nie chcę wplatać się w jakieś głupie zaczepki to działa w obie strony.  Ktoś się nie zna z adminem na tyle dobrze, żeby go nie obrażać to nie robi tego i tyle. Wszyscy cytują moje przykłady, no i z jednej strony dobrze, bo pokazuję że można mieć spory dystans do siebie,  ale jeżeli ktoś sobie tego nie życzy to nie robimy tego. Krótka zasada, wyzywasz kogoś, nie znając go (albo wiesz, że nie chce się wyzywać) to wiedz, że w konsekwencji możesz wyłapać beton. @Kolox, ostatnio bywam trochę na serwerze i korek zazwyczaj podejmuje sensowne decyzje, + jego mikrofon jest ok, dużo go nie używa, ale jednak używa. Co do bana to @kor3k mógł poczuć się urażony, po tym co napisałeś, dlatego dał Ci bana.  Teraz mówię do wszystkich, nie możecie tylko patrzeć jak niektórzy użytkownicy rozmawiają z adminami, tak samo jest przecież w towarzystwie, na privie całkiem inaczej, na grupie jeszcze inaczej (dochodzą wyzwiska, wulgaryzmy itp.). Reasumując, powołując się na regulamin @kor3k miał prawo dać bana, bo został zwyzywany na tle całego serwera. @Kolox nie mówię tego w złości, ale nie możesz do każdego z kurwami wyskakiwać, bo zobacz co się dzieje. Tyle ode mnie.