Maniek36 Posted March 6, 2018 Report Share Posted March 6, 2018 Witam was przyjaciele, powróciłem do was po sporej przerwie, chciałbym bardzo dużo wnieść na nasz serwer Nick:Maniek Imię:Marcel Steam_id: STEAM_0:0:59353616 Wiek:20 Skąd:Zabrze Czy byłeś/aś gdzieś adminem?:Byłem własnie na FFA od wiejskiej Dyspozycyjność: 2-4h dziennie Dlaczego właśnie Ty?:Miły ,sympatyczny , pomocny , dużo osób z administracji mnie bardzo dobrze zna Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: Oczywiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted March 6, 2018 Author Report Share Posted March 6, 2018 @Ichi @Jaśnie Pan @Sh!rou@Ranfun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted March 6, 2018 Report Share Posted March 6, 2018 Psssss shiru już nie zajmuje się rekrutacja ale długo cię nie było więc możesz nie wiedzieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Kim ty niby jesteś? NIE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 12 godzin temu, Maniek36 napisał: Dlaczego właśnie Ty?:Miły ,sympatyczny , pomocny , dużo osób z administracji mnie bardzo dobrze zna Nie no szacunek. Duzo osob z administracji go zna @ASDFpro odrazu taki offens Imo no szans, ale we'll see! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Kurwa, nie znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Na przyszłość oznaczaj osoby związane z danym serwerem, bo Rekin się tym nie zajmuje, a o Sziru napisał już Klaun Ja generalnie jestem na tak. Jeszcze niech Tynka się wypowie i można działać ✪ inż. Tynka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Ja jestem na Tak. Maniek swego czasu grał dużo na wiejskiej i tak jak wspominał miał już u nas admina. Z tego co pamiętam nie było na niego żadnych skarg. Daje mu szanse. FFA zaczyna znów powoli się rozkręcać, więc kolejny ogarnięty admin w naszych szeregach będzie jak najbardziej na plus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Supcio, po opłaceniu proszę o przyznanie flag @Ranfun ASDFpro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted March 7, 2018 Author Report Share Posted March 7, 2018 10 godzin temu, ASDFpro napisał: Kim ty niby jesteś? NIE Asd już mnie nie pamięta a zawsze rageaował jak sie go zabiło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted March 7, 2018 Author Report Share Posted March 7, 2018 4 godziny temu, Counter napisał: Kurwa, nie znam Counter a ciebie to nawet na FB mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Jak najbardziej za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 19 minut temu, Maniek36 napisał: Counter a ciebie to nawet na FB mam czy to jest ten Maniek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Ten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 58 minut temu, Maniek36 napisał: Asd już mnie nie pamięta a zawsze rageaował jak sie go zabiło Zabij mnie kilka razy to może sobie przypomnę ale za chuja nie pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 @ASDFpro ty to zawsze lipe odjebiesz. Szczerze mówiąc to nie pamiętam takiego admina B) ASDFpro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 Ja już pamiętam w chuj XDD, el Marcelo, zawsze mnie to zastanawiało czemu masz nick Maniek, a nie Marcel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Dnia 15.03.2018 o 21:11, S!kor napisał: Za Kurwa @S!kor on już dostał admina. Może zamiast udzielać się na forum zrób w końcu coś pożytecznego i wypierz te białe spodnie z avatara. Tak aby ta brązowa draska z dupska w końcu zniknęła. ✪ Ichi, ✪ Vivimorte and S!kor 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 17 godzin temu, ORZEH napisał: Kurwa @S!kor on już dostał admina. Może zamiast udzielać się na forum zrób w końcu coś pożytecznego i wypierz te białe spodnie z avatara. Tak aby ta brązowa draska z dupska w końcu zniknęła. Paski musza byc bo jak inaczej trafisz bez pasa startowego ? :** Chuj z tym niech widzi kto jest najlepszym adminem na FFA <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted March 21, 2018 Author Report Share Posted March 21, 2018 @Counter 7 lat temu oglądaliśmy z rodziną epoke lodowcową i tam masz Mańka : D i sie przyjeło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts