Dr Wiciu Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 Dokładny Nick: Dr Wiciu Imię: Dominik Steam_id: STEAM_0:0:170418034 Link Steam profil : http://steamcommunity.com/profiles/76561198301101796 Wiek (minimum 16) :23 Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: Jestem adminem aren na WCH od sierpnia 2017 bodajże. Znajomość komend :9/10, chyba, że w związku z BR sa jakies nówki sztuki Ile już grasz na serwerach WCH: od maja/czerwca 2017 Ile już grasz na serwerze BR: chyba od bety Czy będziesz aktywny na forum: BYŁEM JESTE BENDE Jak chcesz pomóc w rozwoju serwera: Może będę miał trochę siły przebicia, żeby serwer rozreklamować, potrzebujemy mocnego kopa, żeby WCH owiało się chwałą za ten nowatorski pomysł. Dyspozycyjność: zależy od tygodnia, czy parzysty czy nie... ogolnie 2-4 dni w tygodniu. (Zrobie co w mojej mocy, NAPROWDE ) Dlaczego właśnie Ty?: Bo wyszłem z golda. A tak na poważnie - zawsze lubiłem innowacyjne pomysły i jak się okazuje, ten jest dokładnie taki. Innowacyjny. Uczestnictwo w czymś nowym otwiera drogi do postępu, progressu. Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: no chyba... Linki do 5 stron gdzie nas rozreklamowałeś/aś: NA FEJSIE , Kilku jak nie kilkunastu ludzi już wbiło w towarzystwo WCH i sie go trzyma. Będzie ich przybywało. Poza tym byłem w koszulce WCH na IEM ✪ Kaiser 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 Powiem to w ten sposób: nie napiszę Ci "wypierdalaj", ale za też nie jestem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Wiciu Posted March 15, 2018 Author Report Share Posted March 15, 2018 6 godzin temu, w0mbat napisał: Powiem to w ten sposób: nie napiszę Ci "wypierdalaj", ale za też nie jestem. No dobra, to połowicznie mnie zaskoczyłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kaiser Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Zapraszam do okresu próbnego, natomiast Wiciu patrzę mocno na aktywność i obecność. Ju noł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Wiciu Posted March 16, 2018 Author Report Share Posted March 16, 2018 @Dymitr nie obiecuj Do zobaczenia na br. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Zabrać mu admina. Bawi się noclip-ep i nie podoba mi się to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Wiciu Posted March 16, 2018 Author Report Share Posted March 16, 2018 @w0mbat Dajżesz rodzinie wiciów spokój. Nie dość, że nie brałem udziału w rundzie to na koniec i tak pozwoliłem się zabić, i to Tobie. Noclip w celach edukacyjnych z resztą, poskarż się w odpowiednim dziale, jak już taki prawilny jesteś Proponuję nową profilówkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 @w0mbat - złóż pls skargę, nie zaśmiecajmy tematu do którego się nie wraca za często. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts