Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie

Dr Wiciu
 Share

Recommended Posts

Dokładny Nick: Dr Wiciu
Imię: Dominik
Steam_id: STEAM_0:0:170418034

Link Steam profil : http://steamcommunity.com/profiles/76561198301101796
Wiek (minimum 16) :23

Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: Jestem adminem aren na WCH od sierpnia 2017 bodajże.

Znajomość komend :9/10, chyba, że w związku z BR sa jakies nówki sztuki

Ile już grasz na serwerach WCH: od maja/czerwca 2017

Ile już grasz na serwerze BR: chyba od bety xD

Czy będziesz aktywny na forum: BYŁEM JESTE BENDE

Jak chcesz pomóc w rozwoju serwera: Może będę miał trochę siły przebicia, żeby serwer rozreklamować, potrzebujemy mocnego kopa, żeby WCH owiało się chwałą za ten nowatorski pomysł.

Dyspozycyjność: zależy od tygodnia, czy parzysty czy nie... ogolnie 2-4 dni w tygodniu. (Zrobie co w mojej mocy, NAPROWDE )

Dlaczego właśnie Ty?: Bo wyszłem z golda. xDxDA tak na poważnie - zawsze lubiłem innowacyjne pomysły i jak się okazuje, ten jest dokładnie taki. Innowacyjny. Uczestnictwo w czymś nowym otwiera drogi do postępu, progressu.

Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: no chyba... :)

Linki do 5 stron gdzie nas rozreklamowałeś/aś:  NA FEJSIE xD , Kilku jak nie kilkunastu ludzi już wbiło w towarzystwo WCH i sie go trzyma. Będzie ich przybywało.
Poza tym byłem w koszulce WCH na IEM  xD

@w0mbat Dajżesz rodzinie wiciów spokój. Nie dość, że nie brałem udziału w rundzie to na koniec i tak pozwoliłem się zabić, i to Tobie.
Noclip w celach edukacyjnych :)
z resztą, poskarż się w odpowiednim dziale, jak już taki prawilny jesteś

Proponuję nową profilówkę

maxresdefault.jpg

• Glados locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.