kubsiar112 Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 dostałem bana za aim chyba ale nie jestem pewny chociaż że nie mam haxów czy bym mógł dostać un-ban. Na swoje usprawiedliwienie mam to ze mam drogie skiny a bym nie grał na aim z kosa i skinami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Oczywisty unban przy okazji wypastujemy twoje skórzane buty i ugościmy cię w naszym 5-cio gwiazdkowym hotelu ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 E tam synek, pierdolisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 Data bana 2016, wypierdalaj... A nie, jestem HR Manago i nie mogę wypowiadać się w ten sposób , tym bardziej w stosunku do naszych użytkowników. Tak więc przepraszam... albo nie, wypierdalaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 18 minut temu, Ichi napisał: Data bana 2016, wypierdalaj... A nie, jestem HR Manago i nie mogę wypowiadać się w ten sposób , tym bardziej w stosunku do naszych użytkowników. Tak więc przepraszam... albo nie, wypierdalaj. Zaburzenie dysocjacyjne tożsamości (osobowość mnoga, osobowość naprzemienna, osobowość wieloraka, rozdwojenie osobowości, rozdwojenie jaźni, ang. multiple personality, dissociative identity disorder, DID) – zaburzenie dysocjacyjne, polegające na występowaniu przynajmniej dwóch osobowości u jednej osoby. Zazwyczaj poszczególne osobowości nie wiedzą o istnieniu pozostałych 1 osobowość - jebnięty sebek 2 osobowość - jebnięty HR Manago MISIA and ✪ Ichi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glados Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 Panu już podziękowaliśmy drugi raz nie będziemy tego robić. TFU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Dnia 18.03.2018 o 00:39, kubsiar112 napisał: czy bym mógł dostać un-ban Najpierw napisz kto jest najprzystojniejszy na Wiejskiej Chacie. Albo nie pisz, bo wiadomo, że Ichi <3. bobe', ✪ Kubul and ✪ inż. Tynka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 16 godzin temu, ORZEH napisał: Albo nie pisz, bo wiadomo, że Ichi <3. Kurwa z całym szacunkiem, byłem wczoraj trochę dziabnięty, ale nie przypominam sobie żebym to pisał. Z poważaniem, Panicz ORZEH. MISIA and ✪ Ichi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubsiar112 Posted March 30, 2018 Author Report Share Posted March 30, 2018 Dnia 19.03.2018 o 22:36, Ichi napisał: Data bana 2016, wypierdalaj... A nie, jestem HR Manago i nie mogę wypowiadać się w ten sposób , tym bardziej w stosunku do naszych użytkowników. Tak więc przepraszam... albo nie, wypierdalaj. co tu sie odwala ja tylko poprosiłem o unbana bo chciałem se pograć z kolegą to jest takie złe a nawet nie wiem za co bana dostałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 No napisz że lubisz lizać kasztany ożecha to dostaniesz unbana... MISIA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 1 godzinę temu, kubsiar112 napisał: co tu sie odwala ja tylko poprosiłem o unbana bo chciałem se pograć z kolegą to jest takie złe a nawet nie wiem za co bana dostałem Jajo się odwala. Nie ma unbana, elo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S!kor Posted March 31, 2018 Report Share Posted March 31, 2018 Ja chce poruchać..nie mam co to mam,musze napisac list na roksa.pl zeby przysłali mi jakaś sikse(za darmo) bo chce sobie po niej poskakać a później może sąsiadowi odstąpię ?? Beton zalany wiec zostaje wam minecraft <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 Dnia 19.03.2018 o 22:36, Ichi napisał: A nie, jestem HR Manago przeczytałam Mango w sumie bym ojebała bo lubię @ORZEH najprzystojniejsza persona na wiejskiej ;D lovya :* ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 laurka chuju i wykazać sie na forum - jedyna droga rozgrzeszenia. Co to za odbieganie od standardów kurła Pozdrawiam Dinozarł Jaśnie Pan and ✪ Tytanowy Janusz 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts