Sz4ry Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 Sześć.Proponuje doprecyzować regulamin odnośnie kampienia, oraz aby został on przetłumaczony na język angielski tak jak i menu !craft.Ostatnio pojawiają się gracze spoza polszy (również z rosji ha tfu) i ni chuja nie gawarisz po polski z czego wynikają przykre sytuacje kampienia oraz teamowania się, a mnie osobiście nudzi się walka z 2 na raz czy wołanie adminów na serwer (w tym nękanie Golda ... Gladosa, missclick ).Pozdrawiam i z fartem Glados and ✪ Kaiser 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 Zacznij sie jezykow obcych uczyc! To ci sie moze w zyciu przydac! Taka szansa uczyc sie jezyka przez csa i jeszcze pluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 @bobe' co kurwa uczyć innych języków. Niech się psy jebane uczą polskiego Gofen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sz4ry Posted March 20, 2018 Author Report Share Posted March 20, 2018 Świetne podejście do tematu macie.Wam w głowach tylko dupy, sex i banowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 2 godziny temu, PanPP napisał: @bobe' co kurwa uczyć innych języków. Niech się psy jebane uczą polskiego Znajomosc jezyka wroga to podstawa pindolu! Bedziesz chcial smieciu mm'a zagrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glados Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 Podoba mi się pomysł! @Dymitr co ty na to? Sz4ry 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 niegłupie. @Dr Wiciu zrobi po angielsku, @DeadKinG poproszę o wersję niemiecką. Ja zrobię wersję rosyjską w sumie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 @Dymitr Ty zrób kod reklamowy co Ci pisałem. Potrzebny jest a nie ma. Nie musi być "już", ale też nie za miesiąc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glados Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 Jeżeli będzie zrobione to w tych językach których napisałeś @Dymitr to także zrobimy komendę !regulamin w tych oto językach oraz informacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anomaly Posted August 1, 2018 Report Share Posted August 1, 2018 Megav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted August 1, 2018 Report Share Posted August 1, 2018 40 minut temu, Anomaly napisał: Megav Rozmawialiśmy wczoraj, żebyś nie spamował i nie odkopywał starych tematów... Widzę, że chuja na to kładziesz Małego, ale śmierdzącego jak odbyt Rekina ( zaczynam łączyć te dwa "wątki" ) Jaśnie Pan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts