✪ muFas Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Elo. Jako że parę razy zdarzyło mi się wejść na serwer br i nie ukrywam, że naprawdę dobrze się tam gra to jest coś co wkurwia. Nie sądzicie, że xray to przesada? Czasem ewidentnie widać jak ktoś sobie podpowiada. Ciężko rozwiązać opcję ze spectem bo wiadomo, że po śmierci trzeba na coś patrzeć. Moim zdaniem można to rozegrać w ten sposób że, po śmierci xray tylko dla adminów (to oczywiste). Opcję ze spectem można rozegrać tak, że np masz 5 sekund na ustawienie sobie na kogo chcesz i tyle ( o ile jest taka możliwość). Ciężko sprawdzić kto komu podpowiada ( o ile łatwo zobaczyć jak ktoś biega wcelowany to ten kto podpowiada jest czysty). Ewentualnie zatrudnić 5 takich śmieci jak deadking i cały serwer będzie miał mute. Pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kaiser Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 38 minut temu, muFas napisał: Ewentualnie zatrudnić 5 takich śmieci jak deadking i cały serwer będzie miał mute. Proponuje dać sobie buzi buzi na zgodę i postukać się tłumikami od USP-S 39 minut temu, muFas napisał: Moim zdaniem można to rozegrać w ten sposób że, po śmierci xray tylko dla adminów (to oczywiste). To jest dobry pomysł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glados Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Godzinę temu, muFas napisał: Ewentualnie zatrudnić 5 takich śmieci jak deadking i cały serwer będzie miał mute. A myślałeś może żeby zamknąć już mordę? Hmm może warto się zastanowić nad tym kappa. Godzinę temu, muFas napisał: Elo. Jako że parę razy zdarzyło mi się wejść na serwer br i nie ukrywam, że naprawdę dobrze się tam gra to jest coś co wkurwia. Nie sądzicie, że xray to przesada? Czasem ewidentnie widać jak ktoś sobie podpowiada. Ciężko rozwiązać opcję ze spectem bo wiadomo, że po śmierci trzeba na coś patrzeć. Moim zdaniem można to rozegrać w ten sposób że, po śmierci xray tylko dla adminów (to oczywiste). Opcję ze spectem można rozegrać tak, że np masz 5 sekund na ustawienie sobie na kogo chcesz i tyle ( o ile jest taka możliwość). Ciężko sprawdzić kto komu podpowiada ( o ile łatwo zobaczyć jak ktoś biega wcelowany to ten kto podpowiada jest czysty). Nie mam pojęcie jak wygląda to technicznie. Myślę że jest to do obgadanie A co to taga to idź kurwo jebana biegaj po wsi za bykami! TFUU ✪ Kaiser 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anomaly Posted August 1, 2018 Report Share Posted August 1, 2018 Dobry pomysłv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts