Donix Posted March 23, 2018 Report Share Posted March 23, 2018 Siema, poniżej przedstawię wam moje hobby. Moje hobby to spędzanie całego dnia przed kompem, granie w cs:go, heroes & generals, kurs c++, oglądanie virtus.pro i ago gaming. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ YoddeN Posted March 23, 2018 Report Share Posted March 23, 2018 @Donix Fajnie, że dodałeś przywitanie, fajnie też, że nie wbiłeś na poznajmy się i nie napisałeś pod 15 tematami ,,siema”, ale naprawde na forum jest i bedzie sporo tematow, do ktorych można coś sensownego wnieść i w ten sposób ,,nabić” posty i przy okazji zaplusować. Imo takie posty jak ten lub ten o m4a4/m4a1 nie są potrzebne. Masz czas, nikt cię nie goni, jak będzie okazja do wypowiedzenia się to zapraszamy, ale szukanie na siłę co by tu napisać, żeby wbić post nie jest konieczne Pozdro! ✪ Vivimorte 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donix Posted March 23, 2018 Author Report Share Posted March 23, 2018 3 godziny temu, YoddeN napisał: @Donix Fajnie, że dodałeś przywitanie, fajnie też, że nie wbiłeś na poznajmy się i nie napisałeś pod 15 tematami ,,siema”, ale naprawde na forum jest i bedzie sporo tematow, do ktorych można coś sensownego wnieść i w ten sposób ,,nabić” posty i przy okazji zaplusować. Imo takie posty jak ten lub ten o m4a4/m4a1 nie są potrzebne. Masz czas, nikt cię nie goni, jak będzie okazja do wypowiedzenia się to zapraszamy, ale szukanie na siłę co by tu napisać, żeby wbić post nie jest konieczne Pozdro! Ok. Ale wbiłem na Poznajmy się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Dnia 23.03.2018 o 17:58, YoddeN napisał: @Donix Fajnie, że dodałeś przywitanie, fajnie też, że nie wbiłeś na poznajmy się i nie napisałeś pod 15 tematami ,,siema”, ale naprawde na forum jest i bedzie sporo tematow, do ktorych można coś sensownego wnieść i w ten sposób ,,nabić” posty i przy okazji zaplusować. Imo takie posty jak ten lub ten o m4a4/m4a1 nie są potrzebne. Masz czas, nikt cię nie goni, jak będzie okazja do wypowiedzenia się to zapraszamy, ale szukanie na siłę co by tu napisać, żeby wbić post nie jest konieczne Pozdro! A może chciał się podzielić swoim hobby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ YoddeN Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 @Ichi teraz ten post wygląda ładnie i nie mam nic do niego, ale jak pisałem swój komentarz to tak nie wyglądał. Nie chcę skłamać, ale chyba było tam napisane tylko coś w stylu "moje hobby to spędzanie całego dnia przed kompem". Zauważ, że post jest edytowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Gówno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
W u Posted August 21, 2018 Report Share Posted August 21, 2018 przejebane, wariat nabija posty!!!!!!!! skandal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts