kor3k Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 Mimo, że wiele razy przedstawialiśmy problem z VIP-ami, który polegał na tym, iż nie dało się takich delikwentów zmutować, zgagować nic z tym nie zrobiono. Idealnym przykładem popierającym przedstawioną sytuację jest ELFIK, który mimo 13 lat notorycznie używa mikrofonu w sposób niewłaściwy. W związku z zaistniałą sytuacją wnoszę o całkowite zmutowanie tego delikwenta. pszepraszam za muj styl pisania ale wlasnie ćficzymy na polskim jak pisac formalne teksty wiec się dokrztałcam. ✪ Kolox 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 @kor3k , jeżeli dałeś mu mute a dalej nadużywa polecam użyc "mózgu" i ZAJEBAĆ BETON. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kor3k Posted March 29, 2018 Author Report Share Posted March 29, 2018 @ASDFpro problem w tym, że ja nie mogę dać mu MUTA bo nadzwyczajnie na vipy nie działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 @kor3k Powtórzę, "ZAJEBAĆ BETON" Dr Wiciu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kor3k Posted March 29, 2018 Author Report Share Posted March 29, 2018 @ASDFpro ale mi nie chodzi, żeby się go pozbyć z serwera, bo w pewnym stopniu się mu oddał i zaangażował . Mi chodzi jedynie o to aby zablokować mu jakikolwiek jego nieudolny sposób komunikacji. @Counter Elfik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kolox Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 Uważam, że @kor3k ma racje i powinien dostać ograniczenie w postaci pmuta ponieważ to co on gada na tym serwerze to się kupy nie trzyma. Ma 13 lat a zachowuje się jakby miał z 20 i uważa że nikt mu nic nie może zrobić ponieważ ma VIP'a. Myślę, że pmute będzie odpowiednia karą dla niego! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 To nie zależy ode mnie czy będą działać muty czy gagi na vipach @Glados @Jaśnie Pan czekamy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted March 29, 2018 Report Share Posted March 29, 2018 Ludzie, co Wy macie za problem? Nie słucha się administratora? Nie reaguje na upomnienia? 30 minut na uspokojenie... temat zamknięty, dziękuję dobranoc. Elfik, D1ma and ✪ Kubul 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfik Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 jestem za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfik Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 ja nadużywam mikra ty admina ;D jesteśmy tacy podobni Gofen, ✪ Kaiser, Sz4ry and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfik Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 poza tym nigdy nie poweidziałem że nic nie może mi nikt zrobić a poza tym jak chcesz mi dać muta to go po prostu daj Sz4ry 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ YoddeN Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Dnia 29.03.2018 o 18:52, kor3k napisał: problem z VIP-ami, który polegał na tym, iż nie dało się takich delikwentów zmutować, zgagować 34 minuty temu, Elfik napisał: poza tym nigdy nie poweidziałem że nic nie może mi nikt zrobić a poza tym jak chcesz mi dać muta to go po prostu daj @Elfik Ty czytasz temat zanim pod nim napiszesz? Poza tym post pod postem 3 razy z rzędu, z czego żaden nie wnosi nic do tematu no kurwa cyrk na kółkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfik Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Dnia 29.03.2018 o 18:58, kor3k napisał: @ASDFpro problem w tym, że ja nie mogę dać mu MUTA bo nadzwyczajnie na vipy nie działa Mute działa na vipa bo kiedyś jak miałem vipa i dostaLem muta od chyba floatera to mut działał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfik Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Teraz, YoddeN napisał: @Elfik Ty czytasz temat zanim pod nim napiszesz? Poza tym post pod postem 3 razy z rzędu, z czego żaden nie wnosi nic do tematu no kurwa cyrk na kółkach No tak bo jestem tak zwanym debilem lub małym stulejarzem jak to mnie korek nazwał ✪ Ichi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ YoddeN Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Kolejne dwa posty pod sobą. Do tego jak twoja odpowiedź odnosi się do mojego pytania? Ja się poddaję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfik Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 17 minut temu, YoddeN napisał: Kolejne dwa posty pod sobą. Do tego jak twoja odpowiedź odnosi się do mojego pytania? Ja się poddaję. Chodzi o to ze pisze po jednym zdaniu w poście bo jestem za głupi żeby skonstruować dłuższe zdanie Gofen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Weź bo Cię kurwa zaraz przymknę. Koniec spamu albo beton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kor3k Posted March 30, 2018 Author Report Share Posted March 30, 2018 2 godziny temu, Elfik napisał: Mute działa na vipa bo kiedyś jak miałem vipa i dostaLem muta od chyba floatera to mut działał @Elfik kurwa, typie mam wrażenie, że z każdym zdaniem co raz bardziej się pogrążasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floater Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 @Elfik dostales mute jak nie miales vipa jeszcze (byl to pmute) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfik Posted March 31, 2018 Report Share Posted March 31, 2018 14 godzin temu, Floater napisał: @Elfik dostales mute jak nie miales vipa jeszcze (byl to pmute) serio dobrze wiedzieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted March 31, 2018 Report Share Posted March 31, 2018 Reasumując, do czasu gdy mute i gagi nie zostaną naprawione admini mają zalewać betonem, dla mnie w tej sprawie to wszystko. ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted March 31, 2018 Report Share Posted March 31, 2018 Elfik dobra morda. Kiedyś zwyzywał parę osób od kurew, ale kazałem mu przeprosić to przeprosił Nie jest tak źle! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted March 31, 2018 Report Share Posted March 31, 2018 @muFas dobra morda. Kiedyś possał parę digidongów od remontów , ale kazałem mu połykać to połykał Nie jest tak źle! ✪ muFas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts