Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Zmiana pluginu

chiken
 Share

Recommended Posts

Skoro w najbliższym czasie ma być restart rankingu proponuję jego zmianę. Obecny plugin na ranking jest bez sensu, ponieważ nie odzwierciedla rzeczywistego poziomu. Chodzi mi tutaj o fakt, że osoba która wbije 500 fragów na serwerze z jakiegoś powodu osobie mającej wysoki ranking zabiera maksymalnie 25pkt. Jaki to ma sens skoro ktoś będący wysoko w rankingu nie musi być najlepszym graczem na świecie, tylko spędza na nim dużo czasu (wcale nie mówię o sobie xD ), a osoba która będzie lepsza od niego i pogra sobie trochę na serwerze ma mu tyle punktów zabierać. Uważam, że ten plugin jest słaby i powinien zostać zmieniony.

Popatrzyłem na pluginy naliczające ranking i proponuję np.  https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2534590 https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=299311 (core)

Jeżeli natomiast macie lepszy pomysł proszę o sugestie.

Liczę na zmianę pluginu. :D

7 minut temu, chiken napisał:

Skoro w najbliższym czasie ma być restart rankingu proponuję jego zmianę. Obecny plugin na ranking jest bez sensu, ponieważ nie odzwierciedla rzeczywistego poziomu. Chodzi mi tutaj o fakt, że osoba która wbije 500 fragów na serwerze z jakiegoś powodu osobie mającej wysoki ranking zabiera maksymalnie 25pkt. Jaki to ma sens skoro ktoś będący wysoko w rankingu nie musi być najlepszym graczem na świecie, tylko spędza na nim dużo czasu (wcale nie mówię o sobie xD ), a osoba która będzie lepsza od niego i pogra sobie trochę na serwerze ma mu tyle punktów zabierać. Uważam, że ten plugin jest słaby i powinien zostać zmieniony.

Popatrzyłem na pluginy naliczające ranking i proponuję np.  https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2534590 https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=299311 (core)

Jeżeli natomiast macie lepszy pomysł proszę o sugestie.

Liczę na zmianę pluginu. :D

dobra zmiana dla mnie

Pluginu na pewno nie zmienimy bo po prostu - nie ma lepszego od hlx. Ludzie placa pieniadze za gameme (platna wersja hlx z hostem, dla tych co nie potrafia go skonfigurowac) wiec nie rozumiem, dlaczego mielibysmy instalowac gorsze rozwiazania. Inna sprawa to taka, ze mozna zmniejszyc maksymalny limit zabieranych punktow do 15 na przyklad.

@Jaśnie Pan imo zmiana pluginu jest totalnie nie potrzebna. Wiem, ze kazdy ma inne podejscie do rankingu, ale na innych serverach jakos glosno o tym nie jest. Zawsze znajdzie sie jakis kolega co bedzie krzyczal: " jebany pedal po 20 zabiera", ale to wlasnie urok calego pluginu. Gra jest ciekawa i rotacja topki jest bardzo fajna. 

2 godziny temu, chiken napisał:

Gdzie tu logika to ja nie wiem ale przecież społeczność serwerową budują admini nie gracze.

Ty tak na powaznie? xD
Idąc twoim tokiem myslenia skoro to admini budują tę społeczność -  to gracze sa na servie nie potrzebni xD 

Dnia 8.04.2018 o 19:00, ASDFpro napisał:

W takim razie ja także dam na nie jeżeli boli dupka że tracicie punkty zacznijcie lepiej grać.

Pierdolnij się porządnie w łeb. Robisz staty w chuj na plus a jesteś na minus. Bo kurwa jebany bocik w plecy zabije XD. Proponuje zmiejszyć zabieranie punktów do 15.