chiken Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Skoro w najbliższym czasie ma być restart rankingu proponuję jego zmianę. Obecny plugin na ranking jest bez sensu, ponieważ nie odzwierciedla rzeczywistego poziomu. Chodzi mi tutaj o fakt, że osoba która wbije 500 fragów na serwerze z jakiegoś powodu osobie mającej wysoki ranking zabiera maksymalnie 25pkt. Jaki to ma sens skoro ktoś będący wysoko w rankingu nie musi być najlepszym graczem na świecie, tylko spędza na nim dużo czasu (wcale nie mówię o sobie ), a osoba która będzie lepsza od niego i pogra sobie trochę na serwerze ma mu tyle punktów zabierać. Uważam, że ten plugin jest słaby i powinien zostać zmieniony. Popatrzyłem na pluginy naliczające ranking i proponuję np. https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2534590 https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=299311 (core) Jeżeli natomiast macie lepszy pomysł proszę o sugestie. Liczę na zmianę pluginu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kor3k Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 Proponowany plugin czytelny i w mojej opinii dwa razy lepszy od obcnego. Jak najbardziej na TAK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfik Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 7 minut temu, chiken napisał: Skoro w najbliższym czasie ma być restart rankingu proponuję jego zmianę. Obecny plugin na ranking jest bez sensu, ponieważ nie odzwierciedla rzeczywistego poziomu. Chodzi mi tutaj o fakt, że osoba która wbije 500 fragów na serwerze z jakiegoś powodu osobie mającej wysoki ranking zabiera maksymalnie 25pkt. Jaki to ma sens skoro ktoś będący wysoko w rankingu nie musi być najlepszym graczem na świecie, tylko spędza na nim dużo czasu (wcale nie mówię o sobie ), a osoba która będzie lepsza od niego i pogra sobie trochę na serwerze ma mu tyle punktów zabierać. Uważam, że ten plugin jest słaby i powinien zostać zmieniony. Popatrzyłem na pluginy naliczające ranking i proponuję np. https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2534590 https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=299311 (core) Jeżeli natomiast macie lepszy pomysł proszę o sugestie. Liczę na zmianę pluginu. dobra zmiana dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floater Posted April 1, 2018 Report Share Posted April 1, 2018 ciekawy pomysl, na TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kor3k Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 @Counter @Glados Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Kurwa dodajcie jakiś LUDZKI plugin, bo już mnie wkurwia -25pkt. Staty 12:7 a ja kurwa -125pkt. NA TAK Elfik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
★ nobod1 Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 NA TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiken Posted April 7, 2018 Author Report Share Posted April 7, 2018 @Counter @Glados ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 Zmiana pluginu wiążę się ze zmianą w hlx, także czekam na odpowiedź @Jaśnie Pan aczkolwiek ja jestem jakos negatywnie na to nastawiony, bo dlaczego mamy zmieniać plugin na jednym serwerze, ranking powinien wszędzie liczyć się tak samo na całej serwerowni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 Pluginu na pewno nie zmienimy bo po prostu - nie ma lepszego od hlx. Ludzie placa pieniadze za gameme (platna wersja hlx z hostem, dla tych co nie potrafia go skonfigurowac) wiec nie rozumiem, dlaczego mielibysmy instalowac gorsze rozwiazania. Inna sprawa to taka, ze mozna zmniejszyc maksymalny limit zabieranych punktow do 15 na przyklad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 @Jaśnie Pan imo zmiana pluginu jest totalnie nie potrzebna. Wiem, ze kazdy ma inne podejscie do rankingu, ale na innych serverach jakos glosno o tym nie jest. Zawsze znajdzie sie jakis kolega co bedzie krzyczal: " jebany pedal po 20 zabiera", ale to wlasnie urok calego pluginu. Gra jest ciekawa i rotacja topki jest bardzo fajna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiken Posted April 8, 2018 Author Report Share Posted April 8, 2018 Najmniej grają, najwięcej gadają, bo zdanie ludzi się nie liczy. Tyle osób było na tak, ale ktoś wyżej musi się sprzeciwić. Gdzie tu logika to ja nie wiem ale przecież społeczność serwerową budują admini nie gracze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 7 TAK 2 NIE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 @Pepe W takim razie ja także dam na nie jeżeli boli dupka że tracicie punkty zacznijcie lepiej grać. tyle w temacie bobe' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 2 godziny temu, chiken napisał: Gdzie tu logika to ja nie wiem ale przecież społeczność serwerową budują admini nie gracze. Ty tak na powaznie? Idąc twoim tokiem myslenia skoro to admini budują tę społeczność - to gracze sa na servie nie potrzebni ASDFpro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 Dnia 8.04.2018 o 19:00, ASDFpro napisał: W takim razie ja także dam na nie jeżeli boli dupka że tracicie punkty zacznijcie lepiej grać. Pierdolnij się porządnie w łeb. Robisz staty w chuj na plus a jesteś na minus. Bo kurwa jebany bocik w plecy zabije XD. Proponuje zmiejszyć zabieranie punktów do 15. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts