Maniek36 Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Dokładny Nick: Maniek Imię: Marcel Steam_id: STEAM_0:0:59353616 Link Steam profil : http://steamcommunity.com/id/elohere450/ Wiek (minimum 16) : 21 Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: Tak,teraz na FFA Znajomość komend : 10/10 Ile już grasz na serwerach WCH: nie licząc przerw 2 lata Ile już grasz na serwerze BR: od jego początku Czy będziesz aktywny na forum: codziennie melduję się Jak chcesz pomóc w rozwoju serwera : Dyscyplina, Pilnowanie Regulaminu , Propozycje rozwijania serwera Dyspozycyjność: 2-3h dziennie Dlaczego właśnie Ty?: Lubię się bardzo angażować w rozwój serwera, Jestem miły, koleżeński nie będzie ze mną problemów Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: Oczywiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damiś <3 Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Miły, sympatyczny kolega. Jeżeli moje zdanie sie liczy to Na tak Maniek36 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bIALYYY Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 47 minut temu, Damiś <3 napisał: Jeżeli moje zdanie sie liczy to Na tak Twoje zdanie sie nie liczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 @Maniek36 więcej pograj na serwie i będzie na tak Narazie neutral 9 godzin temu, Maniek36 napisał: Znajomość komend : 10/10 Nie prowokuj mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 @ASDFpro Zara się odpali z rozpiską Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Polecam tego użySZkodnika. Na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sz4ry Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Jak od początku?Ja z unknownem cie nie widziałem.A że już po pierwszym to nie jest śmieszny żart. Jeśli ktoś dalej czyta to jestem na tak.Jak napisał "mój kolega" (śmiećknown) pokaż się na serwerze Maniek i zobowiąż się nie slapować mnie jak pewien taki ślunzak (chce to na piśmie). c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 @Sz4ry spierdalaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 17 minut temu, ASDFpro napisał: @Sz4ry spierdalaj @ASDFpro spierdalaj Co do podania, na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted April 4, 2018 Author Report Share Posted April 4, 2018 5 godzin temu, Sz4ry napisał: Jak od początku?Ja z unknownem cie nie widziałem.A że już po pierwszym to nie jest śmieszny żart. Jeśli ktoś dalej czyta to jestem na tak.Jak napisał "mój kolega" (śmiećknown) pokaż się na serwerze Maniek i zobowiąż się nie slapować mnie jak pewien taki ślunzak (chce to na piśmie). c: Szary mary orangutanie pierwszego dnia grałem na tym servie rekinek mnie dodał pozdrawiam cieplutko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted April 4, 2018 Author Report Share Posted April 4, 2018 11 godzin temu, ASDFpro napisał: @Maniek36 więcej pograj na serwie i będzie na tak Narazie neutral Nie prowokuj mnie. ASD mój drogi jestem pewien komendy to nic trudnego jest dużo poleceń w sm ale zwykły admin nie ma do nich dostępu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted April 4, 2018 Author Report Share Posted April 4, 2018 @Ichi jak dostanę pozwolenie od razu robie fast przelew Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 @Maniek36 Twierdzisz że znasz każdy pojedynczy cvar zmiany punktacji i reszte "advanced" komend Nawet nie wiesz kto jest opiekunem :/ To że cię rekin zaprosił to nic dziwnego bo zapraszał każdego a to że wszedłeś pierwszego dnia nie świadczy że grasz tam od początku-ty tylko zagrałeś na początku (xd) sory mordo ale słabe argi +3 posty z rzędu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted April 4, 2018 Author Report Share Posted April 4, 2018 4 minuty temu, ASDFpro napisał: @Maniek36 Twierdzisz że znasz każdy pojedynczy cvar zmiany punktacji i reszte "advanced" komend Nawet nie wiesz kto jest opiekunem :/ To że cię rekin zaprosił to nic dziwnego bo zapraszał każdego a to że wszedłeś pierwszego dnia nie świadczy że grasz tam od początku-ty tylko zagrałeś na początku (xd) sory mordo ale słabe argi +3 posty z rzędu chodziło mi o wszystkie typy sm_admin sm_ban itd ale dobra przyznaje ci racje po co robić spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 @Maniek36 Maniek nie sprecyzowałem sory, cvar na serwerach używa się przez sm_cvar a także wszystkie pozostałe o których pisałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 @Maniek36 nie spamuj postów jeden po drugim, bo Ci jebnę. 5 minut temu, ASDFpro napisał: @Maniek36 Maniek nie sprecyzowałem sory, cvar na serwerach używa się przez sm_cvar a także wszystkie pozostałe o których pisałem... Nie cwaniakuj, bo sam nie znasz WSZYSTKICH komend, sam z resztą tego nie potrafię i jest mi to zbędne do codziennego "życia na serwerze" chodzi o najczęściej używane, dodawanie banów po SID/IP i inne. Dodatkowo proponuję więcej luzu wszystkim, bo jak wam nasmaruje dupy maścią, to nie skończy się na zakręceniu tubki, ale pourywam wam fiutki. Wypierdalać na HAJE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 @Ichi To kiedy posmarujesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja tam lubiem cvary sobiem zmieniac na fyfya(oczywiście później naprawiam :* ) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ps.To nie jest kłótnia czy jak ją nazwałeś "hają" tylko poważna argumentacja pomiędzy mną i użytkownikiem Maniek którą bezczelnie przerwałeś ty huncwocie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Gdzie zareklamowałeś serwer? W tej chwili to dla nas druga, najważniejsza sprawa. Kandydat powinien mieć w znajomych opiekuna, dodałeś wspomnianego? NEUTRAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts