Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie Maniek

Maniek36
 Share

Recommended Posts

Dokładny Nick:  Maniek
Imię: Marcel
Steam_id:   STEAM_0:0:59353616

Link Steam profil :  http://steamcommunity.com/id/elohere450/
Wiek (minimum 16) : 21

Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: Tak,teraz na FFA

Znajomość komend : 10/10

Ile już grasz na serwerach WCH: nie licząc przerw 2 lata

Ile już grasz na serwerze BR: od jego początku

Czy będziesz aktywny na forum:  codziennie melduję się :)

Jak chcesz pomóc w rozwoju serwera : Dyscyplina, Pilnowanie Regulaminu , Propozycje rozwijania serwera

Dyspozycyjność: 2-3h dziennie

Dlaczego właśnie Ty?: Lubię się bardzo angażować w rozwój serwera,  Jestem miły, koleżeński nie będzie ze mną problemów :)
Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: Oczywiście 

Jak od początku?Ja z unknownem cie nie widziałem.A że już po pierwszym to nie jest śmieszny żart.

Jeśli ktoś dalej czyta to jestem na tak.Jak napisał "mój kolega" (śmiećknown) pokaż się na serwerze Maniek i zobowiąż się nie slapować mnie jak pewien taki ślunzak (chce to na piśmie). c:

5 godzin temu, Sz4ry napisał:

Jak od początku?Ja z unknownem cie nie widziałem.A że już po pierwszym to nie jest śmieszny żart.

Jeśli ktoś dalej czyta to jestem na tak.Jak napisał "mój kolega" (śmiećknown) pokaż się na serwerze Maniek i zobowiąż się nie slapować mnie jak pewien taki ślunzak (chce to na piśmie). c:

Szary mary orangutanie :D pierwszego dnia grałem na tym servie rekinek mnie dodał pozdrawiam cieplutko.

@Maniek36 Twierdzisz że znasz każdy pojedynczy cvar zmiany punktacji i reszte "advanced" komend

Nawet nie wiesz kto jest opiekunem :/

To że cię rekin zaprosił to nic dziwnego bo zapraszał każdego a to że wszedłeś pierwszego dnia nie świadczy że grasz tam od początku-ty tylko zagrałeś na początku (xd)

sory mordo ale słabe argi

+3 posty z rzędu

4 minuty temu, ASDFpro napisał:

@Maniek36 Twierdzisz że znasz każdy pojedynczy cvar zmiany punktacji i reszte "advanced" komend

Nawet nie wiesz kto jest opiekunem :/

To że cię rekin zaprosił to nic dziwnego bo zapraszał każdego a to że wszedłeś pierwszego dnia nie świadczy że grasz tam od początku-ty tylko zagrałeś na początku (xd)

sory mordo ale słabe argi

+3 posty z rzędu

chodziło mi o wszystkie typy sm_admin sm_ban itd  ale dobra przyznaje ci racje po co robić spam

@Maniek36 nie spamuj postów jeden po drugim, bo Ci jebnę.

5 minut temu, ASDFpro napisał:

@Maniek36 Maniek nie sprecyzowałem sory, cvar na serwerach używa się przez sm_cvar a także wszystkie pozostałe o których pisałem...

Nie cwaniakuj, bo sam nie znasz WSZYSTKICH komend, sam z resztą tego nie potrafię i jest mi to zbędne do codziennego "życia na serwerze" chodzi o najczęściej używane, dodawanie banów po SID/IP i inne. Dodatkowo proponuję więcej luzu wszystkim, bo jak wam nasmaruje dupy maścią, to nie skończy się na zakręceniu tubki, ale pourywam wam fiutki.

Wypierdalać na HAJE.

@Ichi To kiedy posmarujesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja tam lubiem cvary sobiem zmieniac na fyfya(oczywiście później naprawiam :* )

( ͡° ͜ʖ ͡°)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ps.To nie jest kłótnia czy jak ją nazwałeś "hają" tylko poważna argumentacja pomiędzy mną i użytkownikiem Maniek którą bezczelnie przerwałeś ty huncwocie.

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.