Maniek36 Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Skarga na Admina Zerra czy jaki ch*j Gram sobie z @Damiś <3 a tu nagle zerra daje kick lub bana nie wiem i cytuje powód wywalenia "Wypierdalaj" 193.33.176.57:27065 http://steamcommunity.com/id/M1Koo/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted April 3, 2018 Author Report Share Posted April 3, 2018 @Counter raczej ty jesteś opiekunem 2 maps więc licze na szybkie usunięcie flag. Taka osoba nie powinna reprezentować wiejską Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Przeczytaj sobie regulamin, ładnie tak sobie grać z kolegą i podawać info :)? Po drugie typek zamiast grać throwuje, zamiast defować paki biegnie po skina :). ✪ Kolox 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted April 3, 2018 Author Report Share Posted April 3, 2018 proszę o dowody w podawaniu infa 1 runde nie byliśmy razem bo auto balans wytłumacz tego kicka i nazwa wypierdalaj to świadczy o tym że nie powinieneś mieć admina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 17 minut temu, Maniek36 napisał: Gram sobie z @Damiś <3 ✪ Kolox 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Nie no, przecież to w ogóle nie świadczy o tym . Gracze sami potwierdzają, że dawałeś sobie z nim info bezbek XDDDD ✪ Kolox 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted April 3, 2018 Author Report Share Posted April 3, 2018 Naucz czytać się ze zrozumieniem 1 runde tylko nie byliśmy razem to nie złe info sobie dawaliśmy wiesz co są logi na serwerze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Wiesz co to jest teamspek? No chyba nie bo z twoim IQ to średnio. Mam wyjebane jajca w twoje argumenty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek36 Posted April 3, 2018 Author Report Share Posted April 3, 2018 nie mam do ciebie cierpliwości na wszystkie sposoby próbujesz się wybielić i nie umiesz zrozumieć źe źle zrobiłeś poczekamy na info z góry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 No ja nie umiem. Ale to ty zapominasz o znakach interpunkcyjnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bIALYYY Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 To dobry powód tego bana/kicka "wypierdalaj" - na poziomie szympansa + gracz nie wie za co dostał kicka. Tak trudno wpisać normalny powód? Btw ciekawe jak udowodnisz podawanie infa : D jak czytam twoje wypociny, to ewidentnie widać, że jesteś jakąś jebaną amebą umysłową. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Tak trudno wpisać. Jeśli nawet "opiekuna" poniesie coś takiego nie wypisuje powodu. Gracz ,który wchodzi na serwer powinien się zapoznać z regulaminem, zanim zacznie grać. Nie wie za co może dostać bana, kicka. A powody są różne, które wpływają także na inne czynniki gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Przecież ludzie nie wiedzą, że istnieje coś takiego jak "FORUM". Jak już dać skargę ,to nagle ich oświeca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damiś <3 Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 @M1Koo Po pierwsze nie dawaliśmy info. Po drugie nie wiem za co dostałem kick'a. Po trzecie i tak bym nie zdąrzył rozbroić paki i zdączyć zachować. skiny ustawiam przecinkem, kosy kropką. No na prawde bym nie wiedział jak na każdym serwie Wejskiej tak jest Po czwarte jesteś debilem SzyNa♚ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Kurwa i te twoje argumenty XD. Nie mogę z ciebie gościu masz 14sec żeby zdefowac pakę, a ty lecisz po AK ze skinem i save. Nieźle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Nawet nie było muzyczki, czyli ostrzeżenia 10sec do rozbrojenia paki, było 14sec po zabiciu wroga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ YoddeN Posted April 3, 2018 Report Share Posted April 3, 2018 Współczuje Counterowi dochodzic teraz kto mowi prawde i kto ma racje Slowo przeciw slowu, a swiadkow, ani dowodów z żadnej ze stron nie ma. Uważam jednak, że jeżeli gracz składa skargę na admina to on powinien mieć jakieś dowody przeciwko niemu, bo admin nie ma obowiązku robienia screenow na kazdego muta, czy kicka. Nie zmienia to faktu, że powód kicka „wypierdalaj” też nie jest moim zdaniem okej. PepeKOZAK and ♔ Counter 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Słowo słowu sprzeczne, także i tak tutaj nie dojdziemy do prawdy. @M1Koo rzadko kiedy kickuje bez powodu, więc trudno mi to teraz oceniać. 6 godzin temu, M1Koo napisał: Nawet nie było muzyczki, czyli ostrzeżenia 10sec do rozbrojenia paki, było 14sec po zabiciu wroga. To też jest dobry argument, dlaczego nie robił celów mapy tylko skiny wybierał czy save był. Może poczekam na więcej/dowodów świadków, bo tak to nie ma sensu sądzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 @M1Koo limit znaków ci wyskakuje że 2 posty pod rząd cały czas piszesz czy ki chuj? Nie wszyscy słuchają czy boombox gra jakąś muzykę czy nie to jest 2maps nie 2tryhards. Twierdzisz że gracz nie może Save'ować broni z skinem? Czy był to twój ulubiony skin który chciałeś sam wziąść? To że Counter daje kicka/bana z dziwnymi powodami nie znaczy że ty również możesz tak robić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floater Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Poki co to ten temat to jedynie przezucanie winy z jednego na drugiego. Ludzie podajcie jakis dowod czy chociaz oznaczcie swiadkow pod postem bo serio ta cala dyskusja nie ma sensu. Powyzywac sie mozna nawet na steam a skoro zalozyles juz temat na forum co do zlej reakcji admina to chociaz udowodnij ze nie zrobiles nic zlego badz ze to co zrobiles nie przeszkodzilo innym graczom w rozgrywce i czerpaniu czystego fun'u z niej. Co do reakcji M1koo powod ,,wypierdalaj" nie byl odpowiedni a conajmniej smieszny no ale to tylko moja opinia ASDFpro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzyNa♚ Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Zapomniałem, że jest funkcja "edytuj" Sorki @ASDFpro No jeśli zabił przeciwników to wypada rozbroić pakę. Cel jest prosty paka/hosty. Tyle w temacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
△ Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Byłem na serwerze w trakcie całego zamieszania i w pełni mogę opowiedzieć się po stronie M1Koo, próbując zrzucić wine na niego tylko się ośmieszacie panowie, mimo wszystko chłopak dobry admin i jeden z pierwszych (Bo był nim praktycznie zaraz po mnie), absolutnie nie zasługuje na żadną kare a już tymbardziej na zdjęcie flag, wina leży po drugiej stronie, takie jest moje zdanie. Pozdro wieśniaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 31 minut temu, △ napisał: Byłem na serwerze w trakcie całego zamieszania i w pełni mogę opowiedzieć się po stronie M1Koo, próbując zrzucić wine na niego tylko się ośmieszacie panowie, mimo wszystko chłopak dobry admin i jeden z pierwszych (Bo był nim praktycznie zaraz po mnie), absolutnie nie zasługuje na żadną kare a już tymbardziej na zdjęcie flag, wina leży po drugiej stronie, takie jest moje zdanie. Pozdro wieśniaki Ten post to najbardziej trafia, nasrał na klawiaturę a nawet nie powiedział nic ciekawego XD. Co do całej sytuacji, mogą grać i gadać na tsie - mogą. Powód toksyczności to save zamiast defa. ogólnie zamiast kicka mogłeś miko upomnieć, ale co ja tam wiem Taka lekka beka bo ten admin to chyba miał już różne spiny, powiem to znów ale co ja tam wiem. MOIM (skromnym) ZDANIEM: nikt nie ma dowodów które by przechyliły szalę na czyjąś korzyść także z mocy nadanej mi przez matke rudego kantera ZAMYKAM (@ASDFpro daj lajka) ASDFpro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ YoddeN Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 O super mamy świadka, jakiś postęp w sprawie, ale póki co dowiedzieliśmy się tylko, że M1Koo jest niewinny. Spoko, ale jak już jest ktoś kto był wtedy na serwie to fajnie by było, gdyby napisał co tam się stało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papaj Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Cześć, grałem wczoraj na serverach wiejskiej na ffa ale tam nie było graczy więc szukałem po forum jakiś innych serverów wszedłem na server 2 maps najpierw cache później mirek grałem po stronie ct i akurat był ten cały zera pisało vip w prefiksie nic nie mówił i nagle był kick na jednego gracza żadnego upomnienia szkoda że nie zrobiłem screena ale ledwo co 40 klatek miałem po całym tym kicku wszyscy się śmieli z tej sytuacji sory za orto ale z polaka słaby jestem bIALYYY and ✪ PanPP 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts