Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

sodomia i gomoria. w0mbat na prezydenta!

w0mbat
 Share

Recommended Posts

O kurwa. Takiego podania jeszcze nie widziałem. Aż się wzruszyłem (nie no żartowałem,  nie przesadzajmy xD ). Na TAK!

Chociaż patrząc na Twoje proponowane warunki na admina boję się, że niedługo będę stąd musiał wypierdolić i wrócić za 3 lata xD No chyba, że skan wyników matury zamienimy na skan wyników egzaminu gimBazlajnego

Najpiękniejsze podanie jakie przeczytałem w życiu , grzechem by było nie dać NA TAK!  

Czekam na dyktaturę Wombata na br xD 

35 minut temu, w0mbat napisał:

Opłaciłem cały rok z góry

A z czego polonezy naprawisz Glados nadal czeka na przejażdżkę z tego co słyszałem :D 

56 minut temu, w0mbat napisał:

Znajomość komend : 1/2 na 10. Wiem, że są, i że używa się ich do adminowania. Działa to jakoś tak, że wpisujesz "!ban mufas" i Kacper leci na pysk z betonem. Można jeszcze dopisać "!ban 30 mufas masz zjebany ryj", wtedy mufas wie, że wyleciał na 30 minut za zjebany ryj. Można też zamiast "!" wpisać "sm_" ale kto by chciał tyle pisać. Jest też opcja "sm_admin" i bawimy się konsolą jak w starym dobrym 1.6.
Tyle wiem o komendach.

Kochanie!. Ban od Ciebie na wiejskiej to coś, co sprawi, że odzyskam wiarę w ludzi!

NAmzSYj.gif

@w0mbat

Generalnie wszystko fajnie, bardzo cenią Twoją osobę zarówno jako wieloletniego członka społeczności jak i za powagę i zdrowy rozsądek. I własnie ta pozycja, powszechny szacunek skłaniają mnie do jednego tematu. Wierzę, że możesz mieć wpływ zarówno na starszych jak i młodszych graczy, w związku z tym chciałbym Cię prosić o rozwinięcie tematu, właściwie zbudowanie jasnej definicji hasła: klimat wiejskiej chaty.

Dlaczego? Otóż nie chciałbym, żeby nasze wizje się rozjechały, bo działanie takie miałoby odwrotny skutek niż zamierzone rozwijanie serwera. Ponadto jestem tu tak krótko, że po ludzku chcę wiedzieć do przez to rozumiesz.

Chyba każdy po zobaczeniu nicku osoby ubiegającej się o admina powiedział na głos albo w myślach "JAPIERDOLE" 

Ale nikt chyba nie spodziewał się że mu kurwa szczęka pierdolnie o podłogę z wrażenia jakie można odnieść po zobaczeniu tego idealnego CV.

Słowo "JAPIERDOLE" to za mało żeby opisać emocje jakie mi towarzyszą xD

Myślę że "NIE MA CHUJA WE WSI LEPSZEGO OD WOMBATA" najlepiej będzie to opisywać. 

/miło będzie wkurwiać starego chujka jak bedzie miał flagi XDDDD\

2 godziny temu, w0mbat napisał:

Jak chcesz pomóc w rozwoju serwera :
- dbać o klimat wiejskiej chaty. Klimat, nie to co teraz jest
- rozprawiać się z osobnikami grającymi wspólnie

I to są argumenty ! Jest zajebisty !  @w0mbat  zamiast inżyniera to profesora bym ci dał! 

Zobaczyłem, że Wombat złożył podanie - przeżegnałem się po raz pierwszy.

Zobaczyłem, że to ściana tekstu - przeżegnałem się po raz drugi.

Przeczytałem od deski do deski razem ze skanami i wszystkimi innymi szczegółami - poszedłem do spowiedzi.

Szanuję za trzymanie się swoich słów, dojebanie skanów to piękny symbol :D

Tytuł przelewu piękny

Co do znajomości komend to wystarczy Ci, przynajmniej nie zmyślasz a i tak wiesz już więcej niż niektórzy :b

A jeśli chodzi o klimat, to nawet jeśli bardzo byś chciał, nie dasz rady zrobić tego sam, przynajmniej jeśli chodzi o przywrócenie. Niektóre rzeczy się zmieniają, i tak samo jak nie przywrócisz do życia kochanej 1.6tki (nawet jeśli codziennie wciąż gra w nią 15000-30000 tysięcy ludzi naraz [w jednym momencie]) tak niestety nie sprawisz, że setki graczy zrozumieją czym była kiedyś wiejska. Możesz próbować, możesz nauczać i CHAŁWA Ci za to, ale potrzebowałbyś wsparcia wielu osób z dawnych lat, żeby to przepchać. Teraz możesz próbować, powodzenia, ale po prostu nie ma chuja. To nie jest zadanie ani dla jednej, ani dla dwóch, ani nawet 10 osób.

Mam tylko takie pytanie z ciekawości. Nie byłeś przypadkiem adminem na CS Bydgoszcz w 2008 roku?

Cudnie :) chciałbym, aby każde podanie tak wyglądało.  I pomysleć, że doczekaliśmy takich czasów, że nikomu się nie chce już wklejać reklamy sieci, nikomu sie nie chce wykazac kreatywnoscia w podaniu, nikomu sie nie chce nic zrobic dla sieci ani wykazac inicjatywy.  Kolejne pokolenie zrobilo sie strasznie roszczeniowe. Przykro.

Co do kandydatury, jak najbardziej za.

20 godzin temu, Dymitr napisał:

Generalnie wszystko fajnie, bardzo cenią Twoją osobę zarówno jako wieloletniego członka społeczności jak i za powagę i zdrowy rozsądek. I własnie ta pozycja, powszechny szacunek skłaniają mnie do jednego tematu. Wierzę, że możesz mieć wpływ zarówno na starszych jak i młodszych graczy, w związku z tym chciałbym Cię prosić o rozwinięcie tematu, właściwie zbudowanie jasnej definicji hasła: klimat wiejskiej chaty.

Dlaczego? Otóż nie chciałbym, żeby nasze wizje się rozjechały, bo działanie takie miałoby odwrotny skutek niż zamierzone rozwijanie serwera. Ponadto jestem tu tak krótko, że po ludzku chcę wiedzieć do przez to rozumiesz.

Przykro mi dima, ale nie potrafię zdefiniować hasła "klimat wiejskiej chaty". Trzeba go poczuć, doświadczyć. To jak być zakochanym. Nikt Ci nie powie, że się zakochałeś, sam to wiesz. Czujesz to w sobie.
Mogę jedynie spróbować porównać go do rodziny. Z bratem, w domu możesz lać się równo, ale publicznie nie pozwolisz żeby ktoś na niego krzywo patrzył.
Podobnie jest, było, z wiejską. Mogłeś się z kimś wyzywać, banować, wjeżdżać na matkę, ale ostatecznie wiesz, że gdyby on nie grał na tym serwerze, Ciebie też by na nim nie było.
Jedynie w ten sposób jestem w stanie nakreślić Ci "klimat wiejskiej chaty".

18 godzin temu, Thunder napisał:

A jeśli chodzi o klimat, to nawet jeśli bardzo byś chciał, nie dasz rady zrobić tego sam, przynajmniej jeśli chodzi o przywrócenie. Niektóre rzeczy się zmieniają, i tak samo jak nie przywrócisz do życia kochanej 1.6tki (nawet jeśli codziennie wciąż gra w nią 15000-30000 tysięcy ludzi naraz [w jednym momencie]) tak niestety nie sprawisz, że setki graczy zrozumieją czym była kiedyś wiejska. Możesz próbować, możesz nauczać i CHAŁWA Ci za to, ale potrzebowałbyś wsparcia wielu osób z dawnych lat, żeby to przepchać. Teraz możesz próbować, powodzenia, ale po prostu nie ma chuja. To nie jest zadanie ani dla jednej, ani dla dwóch, ani nawet 10 osób.

Możliwe, że masz rację. Nie będę nawet próbował udowadniać Ci, że nie masz. Czasem też mam takie wrażenie, że to już odeszło.
Jednak wolę umrzeć w walce, niż żyć ze świadomością, że nawet nie próbowałem.

Dziękuję wszystkim za słowa uznania :*

6 godzin temu, Jaśnie Pan napisał:

Cudnie :) chciałbym, aby każde podanie tak wyglądało.  I pomysleć, że doczekaliśmy takich czasów, że nikomu się nie chce już wklejać reklamy sieci, nikomu sie nie chce wykazac kreatywnoscia w podaniu, nikomu sie nie chce nic zrobic dla sieci ani wykazac inicjatywy.  Kolejne pokolenie zrobilo sie strasznie roszczeniowe. Przykro.

Co do kandydatury, jak najbardziej za.

Skoro w0mbat zawsze zwracał uwage na reklamy, to byłoby istnym fiasciem gdyby się w tym podaniu nie pojawiły  :D

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.