Popular Post w0mbat Posted April 4, 2018 Popular Post Report Share Posted April 4, 2018 Dokładny Nick: w0mbatImię: PawełSteam_id: STEAM_1:1:9272838Link Steam profil : http://steamcommunity.com/profiles/76561197978811405/Wiek (minimum 16) : 31 Czy byłeś/aś gdzieś adminem?: Teoretycznie tak. Tu na wiejskiej chacie. W czasach zaprzeszłych, kiedy to lizak starał się reaktywować ostatni z ostatnich serwerów w counter strike 1.6 otrzymałem od niego uprawnienia administracyjne na tym właśnie reaktywowanym serwerze. Praktycznie - skończyło się na tym, że nie zdążyłem nawet wejść na serwer jako uprzywilejowany, bo został on bezpowrotnie wyłączony. Reasumując - admina miałem, ale nie korzystałem :). Znajomość komend : 1/2 na 10. Wiem, że są, i że używa się ich do adminowania. Działa to jakoś tak, że wpisujesz "!ban mufas" i Kacper leci na pysk z betonem. Można jeszcze dopisać "!ban 30 mufas masz zjebany ryj", wtedy mufas wie, że wyleciał na 30 minut za zjebany ryj. Można też zamiast "!" wpisać "sm_" ale kto by chciał tyle pisać. Jest też opcja "sm_admin" i bawimy się konsolą jak w starym dobrym 1.6. Tyle wiem o komendach. Ile już grasz na serwerach WCH: Łoo, Panie! Nie wiem, nie liczę. Zarejestrowałem się na forum w październiku 2011, więc na pewno od tej daty. Ale będzie jeszcze z co najmniej rok, jak nie więcej, przed rejestracją Ile już grasz na serwerze BR: Od momentu, w którym rekin po raz pierwszy mnie na niego zaprosił. Będzie to chyba od pierwszego dnia istnienia tego serwera. Czy będziesz aktywny na forum: Nie. Absolutnie zrywam z forum! :P. Czasem coś tam nabazgram o wypierdalaniu albo o chujowym systemie doboru adminów Jak chcesz pomóc w rozwoju serwera : - dbać o klimat wiejskiej chaty. Klimat, nie to co teraz jest - rozprawiać się z osobnikami grającymi wspólnie - sprawić aby Deadking nie musiał wchodzić i bezsensownie mutować graczy na serwrze - jestem w stanie opłacić serwer na rok, żeby w rekrutacji były tylko tematy osób które naprawdę chcą mieć amina, a nie rekrutować jak leci byle by tylko hajs się zgadzał. Dyspozycyjność: Tak jak do tej pory. Może częściej jak dorwę w końcu jakąś rozsądną kartę graficzną, i nie będzie chciało mi się grać w PoE. Dlaczego właśnie Ty?: Hhhmmm. Dobre pytanie. Tyle, że skierowane nie do tej osoby co trzeba. Pisanie o sobie samym, jakim to się nie jest wspaniałym i wybitnie pasującym pod daną funkcję jest trochę gejowe. To użytkownicy forum jak i gracze z serwera wiedzą najlepiej czy chcą aby taki wariat jak ja stał nad nimi z batem. Poza tym jestem już stary i nic nie sprawi mi takiej radości jak nękanie małych dzieci wieczorami w internecie. A tak na poważnie. Jestem na wiejskiej chacie już, można powiedzieć, bardzo długo. Większość regularnych odwiedzających forum jak i serwer, BR cz FFA, kojarzy moją osobę chociażby z nicku. Szanować nie koniecznie musi, akurat tutaj nie jest to wymagane. Ostatnio w głównym centrum dowodzenia zaszło kilka zmian przez co otworzyły się pewne ścieżki kariery. Dostrzegłem też jedną dla siebie i chciałbym się z nią zmierzyć. Nie będę tu opisywał całej historii wiejskiej chaty, ale powszechnie wiadomo, że zboczyła ona z początkowo obranego kursu i nie do końca zmierza w stronę, w którą chciałbym żeby zmierzała. Małymi kroczkami, rozpoczynając od obcięcia funkcji administratora na świeżo powstałym serwerze, myślę że byłbym w stanie choć zapoczątkować ruch ku lepszej przyszłości. Na serwerze gra mnóstwo ludzi, którzy o wiejskiej wiedzą tylko tyle, że jest taki serwer. Trzeba nauczyć ich czym jest wiejska chata, co może im ona dać i co oni mogą dla niej zrobić. A mogą zrobić wiele, nawet nieświadomie. Wystarczy tylko zaszczepić im klimat wiejskiej chaty. Klimat, który przyciągnął wiele lat temu mnie i większość czytających ten temat, a o którym świeży gracze nie mają pojęcia. Nie trzeba sypać mutami na lewo i prawo. Wparować na serwer i z miejsca zmutować 4 osoby, bo banda niedorozwojów nie ma pojęcia o istnieniu komendy "voice_enable 0", lub o możliwości samodzielnego zmutowania pojedynczych osobników dla siebie samego przez tabelę wyników. Tylko napierdala bezmyślnie "!calladmin". Potem wchodzi taki delikwent nieogarniający co się w danej chwili dzieje na serwerze i mutuje/banuje niepotrzebnie graczy. Po czym w niespełna 2 minuty wychodzi z serwera. Jest wiele sposobów radzenia sobie z wspólnie grającymi ruskami. To wszystko nie musi być takie drastyczne i brutalne. Dostrzegam możliwości łagodnego wpojenia ludziom zasad gry, zasad komunikowania się między sobą. To, że ciągle będziesz kurwował nie sprawi, że będziesz fajny. To, że można przeklinać nie znaczy, że możesz jebać na wszystkich dookoła. W większości gracze to młodzi ludzie, których da się nauczyć wiejskich zasad i obyczajów, a starym wyjadaczom pokazać, że jeszcze wiejska nie zginęła póki my żyjemy. Wiele rzeczy w samym oddziaływaniu serwera i administratorów na graczy nie idzie po mojej myśli, nie podobają mi się, zrobił bym je inaczej. Dotychczas tylko pisałem o tym na forum, wspominałem na serwerach. Teraz pojawiła się okazja żeby mieć na nie wpływ. I chcę ją wykorzystać. Dlatego właśnie piszę to podanie, w sposób w jaki powinno być napisane i jak każde inne wyglądać powinno.Czy jesteś w stanie wspierać projekt całymi 5 PLN'ami miesięcznie?: Nie. 5zł co miesiąc to za dużo bawienia i na pewno bym o tym zapomniał. Opłaciłem cały rok z góry. Niezależnie czy dostanę uprawnienia administratorskie czy te z nie. Linki do 5 stron gdzie nas rozreklamowałeś/aś: Do 10 Kurwa! Zawsze było 10 i 10 zostać powinno. Jak się komuś nie chce to niech wypierdala z działu rekrutacja 1. http://cs-soplica.com/topic/213617-wiejska-chatapl/ 2. https://fragujemy.com/topic/57148-wiewjska-chatapl/ 3. https://csgdansk.pl/topic/7189-wiejska-chatapl/ 4. http://home-edition.eu/topic/15921-wiejska-chatapl/ 5. http://pokaraj.com/index.php?/topic/3969-wiejska-chatapl/ 6. http://pochylnia.pl/topic/117403-wiejska-chatapl/ 7. http://forum.sloneczny-dust.pl/topics60/wiejska-chatapl-vt16808.htm#93819 8. http://forum.arenaskilla.pl/showthread.php?tid=18549 9. http://www.cs-kopytko.pl/index.php?/topic/50644-wiejska-chatapl/ 10. czeka na akceptację Minimum 15 postów na forum oraz staż na forum minimum 1 tydzień by złożyć podanie. - Jeżeli będzie mniej moderator ma prawo zamknąć temat. Proszę kliknąć w mój avatar Minimum 10 postów na forum oraz minimum tygodniowy staż na forum by móc wypowiedzieć się pod podaniem. - Jeżeli będzie mniej opinia nie będzie brana pod uwagę oraz możliwość dostania ostrzeżenia. Proszę kliknąć w mój avatar Aby admin był przyznany należy mieć opiekuna w znajomych . Nie mam. Rekin jest mi wystarczający. Będę potrzebował opiekuna w znajomych to go dodam. Jak na razie wszystkie sprawy jestem w stanie załatwić przez forum. Dodatkowo dołączam inne niezbędne informacje konieczne w podaniu Dnia 20.08.2016 o 14:48, w0mbat napisał: A ja proponuję żeby każdy ubiegający się o administratora serwera w podaniu dołączył: 1. skan swojego dowodu osobistego - abyśmy byli świadomi z jakim gówniakiem mamy doczynienia 2. skan wyników egzaminu maturalnego - abyśmy wiedzieli jaki poziom intelektualny ma dany osobnik 3. link do odpowiednio wcześniej napisanego, zgodnie ze wzorem, własnego, tematu w dziale "siema" 4. potwierdzenie 50 postów wnoszących coś do tematu, w których zostały one napisane. To powinny być pierwsze cztery punkty podania, bez których podanie było by automatycznie kasowane 1 i 2 łącznie bo zdjęcie na to pozwala 3 4 Proszę kliknąć w mój avatar i sobie jakieś wybrać Dziękuję wszystkim, którzy doczytali do tego momentu. Gratuluje również wytrwałości Pozdrawiam w0mbat ♔ Counter, MISIA, ✪ YoddeN and 11 others 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Stary chuj złożył podanie na admina! Na tak oczywiście ✪ UrseK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Kiepskie podanie, zamykam. Wróć jak nabijesz trochę merytorycznych postów Swoja drogą, chciałbym, żeby każde podanie było takie długaśne Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ YoddeN Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 O kurwa. Takiego podania jeszcze nie widziałem. Aż się wzruszyłem (nie no żartowałem, nie przesadzajmy ). Na TAK! Chociaż patrząc na Twoje proponowane warunki na admina boję się, że niedługo będę stąd musiał wypierdolić i wrócić za 3 lata No chyba, że skan wyników matury zamienimy na skan wyników egzaminu gimBazlajnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ adi Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Ale angielski w stopniu komunikatywnym znasz co nie? ✪ inż. Tynka, ✪ Ichi and ✪ muFas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Najpiękniejsze podanie jakie przeczytałem w życiu , grzechem by było nie dać NA TAK! Czekam na dyktaturę Wombata na br 35 minut temu, w0mbat napisał: Opłaciłem cały rok z góry A z czego polonezy naprawisz Glados nadal czeka na przejażdżkę z tego co słyszałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 56 minut temu, w0mbat napisał: Znajomość komend : 1/2 na 10. Wiem, że są, i że używa się ich do adminowania. Działa to jakoś tak, że wpisujesz "!ban mufas" i Kacper leci na pysk z betonem. Można jeszcze dopisać "!ban 30 mufas masz zjebany ryj", wtedy mufas wie, że wyleciał na 30 minut za zjebany ryj. Można też zamiast "!" wpisać "sm_" ale kto by chciał tyle pisać. Jest też opcja "sm_admin" i bawimy się konsolą jak w starym dobrym 1.6. Tyle wiem o komendach. Kochanie!. Ban od Ciebie na wiejskiej to coś, co sprawi, że odzyskam wiarę w ludzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 @w0mbat Generalnie wszystko fajnie, bardzo cenią Twoją osobę zarówno jako wieloletniego członka społeczności jak i za powagę i zdrowy rozsądek. I własnie ta pozycja, powszechny szacunek skłaniają mnie do jednego tematu. Wierzę, że możesz mieć wpływ zarówno na starszych jak i młodszych graczy, w związku z tym chciałbym Cię prosić o rozwinięcie tematu, właściwie zbudowanie jasnej definicji hasła: klimat wiejskiej chaty. Dlaczego? Otóż nie chciałbym, żeby nasze wizje się rozjechały, bo działanie takie miałoby odwrotny skutek niż zamierzone rozwijanie serwera. Ponadto jestem tu tak krótko, że po ludzku chcę wiedzieć do przez to rozumiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Chyba każdy po zobaczeniu nicku osoby ubiegającej się o admina powiedział na głos albo w myślach "JAPIERDOLE" Ale nikt chyba nie spodziewał się że mu kurwa szczęka pierdolnie o podłogę z wrażenia jakie można odnieść po zobaczeniu tego idealnego CV. Słowo "JAPIERDOLE" to za mało żeby opisać emocje jakie mi towarzyszą Myślę że "NIE MA CHUJA WE WSI LEPSZEGO OD WOMBATA" najlepiej będzie to opisywać. /miło będzie wkurwiać starego chujka jak bedzie miał flagi XDDDD\ Gofen and Damiś <3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 @w0mbat żebyś mnie dobrze zrozumiał, jestem jak najbardziej na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damiś <3 Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 2 godziny temu, w0mbat napisał: Jak chcesz pomóc w rozwoju serwera : - dbać o klimat wiejskiej chaty. Klimat, nie to co teraz jest - rozprawiać się z osobnikami grającymi wspólnie I to są argumenty ! Jest zajebisty ! @w0mbat zamiast inżyniera to profesora bym ci dał! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Kubul Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 WOOOOOOW TO JEST PODANIE ! "TAK" a nie tak jak @Michal na odpierdol Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Ichi Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 1 minutę temu, Kubul napisał: WOOOOOOW TO JEST PODANIE ! "TAK" a nie tak jak @Michal na odpierdol Widać komu zależy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted April 4, 2018 Report Share Posted April 4, 2018 Zobaczyłem, że Wombat złożył podanie - przeżegnałem się po raz pierwszy. Zobaczyłem, że to ściana tekstu - przeżegnałem się po raz drugi. Przeczytałem od deski do deski razem ze skanami i wszystkimi innymi szczegółami - poszedłem do spowiedzi. Szanuję za trzymanie się swoich słów, dojebanie skanów to piękny symbol Tytuł przelewu piękny Co do znajomości komend to wystarczy Ci, przynajmniej nie zmyślasz a i tak wiesz już więcej niż niektórzy :b A jeśli chodzi o klimat, to nawet jeśli bardzo byś chciał, nie dasz rady zrobić tego sam, przynajmniej jeśli chodzi o przywrócenie. Niektóre rzeczy się zmieniają, i tak samo jak nie przywrócisz do życia kochanej 1.6tki (nawet jeśli codziennie wciąż gra w nią 15000-30000 tysięcy ludzi naraz [w jednym momencie]) tak niestety nie sprawisz, że setki graczy zrozumieją czym była kiedyś wiejska. Możesz próbować, możesz nauczać i CHAŁWA Ci za to, ale potrzebowałbyś wsparcia wielu osób z dawnych lat, żeby to przepchać. Teraz możesz próbować, powodzenia, ale po prostu nie ma chuja. To nie jest zadanie ani dla jednej, ani dla dwóch, ani nawet 10 osób. Mam tylko takie pytanie z ciekawości. Nie byłeś przypadkiem adminem na CS Bydgoszcz w 2008 roku? ✪ UrseK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MISIA Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Nie mogłam uwierzyć w to co widzę więc musiałam uszczypnąć się w Gabrychę. Jak najbardziej na TAK ✪ Kubul, monieczku and ✪ Ichi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Wiciu Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Absolutnie na tak, chociaż myślałem, że to prima aprilis... BRAĆ GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 WOOOOW podanie perfecto przeczytane od deski do deski z nutką wzruszenia TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Cudnie chciałbym, aby każde podanie tak wyglądało. I pomysleć, że doczekaliśmy takich czasów, że nikomu się nie chce już wklejać reklamy sieci, nikomu sie nie chce wykazac kreatywnoscia w podaniu, nikomu sie nie chce nic zrobic dla sieci ani wykazac inicjatywy. Kolejne pokolenie zrobilo sie strasznie roszczeniowe. Przykro. Co do kandydatury, jak najbardziej za. ✪ UrseK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted April 5, 2018 Author Report Share Posted April 5, 2018 20 godzin temu, Dymitr napisał: Generalnie wszystko fajnie, bardzo cenią Twoją osobę zarówno jako wieloletniego członka społeczności jak i za powagę i zdrowy rozsądek. I własnie ta pozycja, powszechny szacunek skłaniają mnie do jednego tematu. Wierzę, że możesz mieć wpływ zarówno na starszych jak i młodszych graczy, w związku z tym chciałbym Cię prosić o rozwinięcie tematu, właściwie zbudowanie jasnej definicji hasła: klimat wiejskiej chaty. Dlaczego? Otóż nie chciałbym, żeby nasze wizje się rozjechały, bo działanie takie miałoby odwrotny skutek niż zamierzone rozwijanie serwera. Ponadto jestem tu tak krótko, że po ludzku chcę wiedzieć do przez to rozumiesz. Przykro mi dima, ale nie potrafię zdefiniować hasła "klimat wiejskiej chaty". Trzeba go poczuć, doświadczyć. To jak być zakochanym. Nikt Ci nie powie, że się zakochałeś, sam to wiesz. Czujesz to w sobie. Mogę jedynie spróbować porównać go do rodziny. Z bratem, w domu możesz lać się równo, ale publicznie nie pozwolisz żeby ktoś na niego krzywo patrzył. Podobnie jest, było, z wiejską. Mogłeś się z kimś wyzywać, banować, wjeżdżać na matkę, ale ostatecznie wiesz, że gdyby on nie grał na tym serwerze, Ciebie też by na nim nie było. Jedynie w ten sposób jestem w stanie nakreślić Ci "klimat wiejskiej chaty". 18 godzin temu, Thunder napisał: A jeśli chodzi o klimat, to nawet jeśli bardzo byś chciał, nie dasz rady zrobić tego sam, przynajmniej jeśli chodzi o przywrócenie. Niektóre rzeczy się zmieniają, i tak samo jak nie przywrócisz do życia kochanej 1.6tki (nawet jeśli codziennie wciąż gra w nią 15000-30000 tysięcy ludzi naraz [w jednym momencie]) tak niestety nie sprawisz, że setki graczy zrozumieją czym była kiedyś wiejska. Możesz próbować, możesz nauczać i CHAŁWA Ci za to, ale potrzebowałbyś wsparcia wielu osób z dawnych lat, żeby to przepchać. Teraz możesz próbować, powodzenia, ale po prostu nie ma chuja. To nie jest zadanie ani dla jednej, ani dla dwóch, ani nawet 10 osób. Możliwe, że masz rację. Nie będę nawet próbował udowadniać Ci, że nie masz. Czasem też mam takie wrażenie, że to już odeszło. Jednak wolę umrzeć w walce, niż żyć ze świadomością, że nawet nie próbowałem. Dziękuję wszystkim za słowa uznania :* ✪ Klaun, ✪ Ichi and ✪ UrseK 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Wiciu Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 6 godzin temu, Jaśnie Pan napisał: Cudnie chciałbym, aby każde podanie tak wyglądało. I pomysleć, że doczekaliśmy takich czasów, że nikomu się nie chce już wklejać reklamy sieci, nikomu sie nie chce wykazac kreatywnoscia w podaniu, nikomu sie nie chce nic zrobic dla sieci ani wykazac inicjatywy. Kolejne pokolenie zrobilo sie strasznie roszczeniowe. Przykro. Co do kandydatury, jak najbardziej za. Skoro w0mbat zawsze zwracał uwage na reklamy, to byłoby istnym fiasciem gdyby się w tym podaniu nie pojawiły Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 Zapomniałem, @Counter nadaj flagi koledze Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 @Ranfun jest podpięta pod BR Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 a to przepraszam, @Ranfun ogarnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ inż. Tynka Posted April 7, 2018 Report Share Posted April 7, 2018 @Dymitr Zrobione D1ma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1ma Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 Super, dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts