Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

BAN za "wh". Chcę UnBana.

kaijson12
 Share

Recommended Posts

@Counter Wybacz 

Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler

jebać countera

Spoiler

Dnia 8.04.2018 o 18:37, Pepe napisał:

Typek ewidentnie miał Wallhacka. Mierzył przez ściany, biegł przez pół mapy na kosie i nagle akurat zawsze się patrzył tam gdzie jest przeciwnik.

Tak i co jeszcze? xD Daj mi jakieś dowody że miałem coś. Mój profil jest czysty sprawdź sobie nie ma żadnej blokady, skoro nie potrafisz grać w gry tego typu to nie banuj ludzi dlatego że są lepsi od Ciebie. I powiedz kolegą z serwera żeby tak kurwa nie biegali bo to wszystko słychać, może za to mi dałeś bana? :D 

Na cache wbiegasz CT (od strony sidy),  nie sprawdzasz pleców, nie popatrzyleś samego respa ct ani auta, i od razu celownikiem (przez ścianę) mierzysz w connectora. Takich sytuacji było więcej, nie oglądałem cie jedną rundę. Jak niby byłeś czysty to nadmiernie ghostowałeś, bo z tego co wiem, byłeś z jakimś kumplem. Ban słuszny. Teraz petycja do @Counter. Weź ogarnij żeby się demka nagrywały i będzie spokój z takimi sytuacjami, gdzie jest słowo przeciwko słowu. 

3 godziny temu, Pepe napisał:

Na cache wbiegasz CT (od strony sidy),  nie sprawdzasz pleców, nie popatrzyleś samego respa ct ani auta, i od razu celownikiem (przez ścianę) mierzysz w connectora. Takich sytuacji było więcej, nie oglądałem cie jedną rundę. Jak niby byłeś czysty to nadmiernie ghostowałeś, bo z tego co wiem, byłeś z jakimś kumplem. Ban słuszny. Teraz petycja do @Counter. Weź ogarnij żeby się demka nagrywały i będzie spokój z takimi sytuacjami, gdzie jest słowo przeciwko słowu. 

Powiedz po co miałem sprawdzać plecy jak został ostatni typ czy tam 2? xD A poza tym gościa było słychać jak biegał po midzie, potem wskoczył na budkę, i wszedł do conektora? Co jest w tym dziwnego że wiedziałem że będzie wcelowany, skoro zabiłem typa na B. Nie bądź śmieszny, nie masz nawet świadków, więc ban jest nie słuszny a to że powiesz że Ty coś powiesz to jest mało ważne. DAJ JAKIŚ DOWÓD. 

@w0mbat z tobą się zgodzę że gówniak nie zrobił według wzoru. Powinieneś go wybiczować albo inaczej ukarać

ale z drugiej strony są admini którzy banują bez dowodów, a jest dużo możliwości do nagrania tej głupiej gry xD

dla mnie śmieszne chuj tam ze wzorem, ale no cusz może jakaś petycja do rudego żeby usuwał takie posty coś by wniosła 

18 godzin temu, w0mbat napisał:

Counter informuję Cię, że schodzisz do poziomu Grzecha. Proszę Cię, nie rób tego.

Po chuj pisałeś wzór prośby o UB skoro sam masz go w dupie?

Pomijając wzór nie mam sobie nic do zarzucenia, @Pepe bez dowodów nic nie może zrobić, czekam na dowody albo dzisiaj wieczorem ub leci

1 godzinę temu, Counter napisał:

Pomijając wzór nie mam sobie nic do zarzucenia, @Pepe bez dowodów nic nie może zrobić, czekam na dowody albo dzisiaj wieczorem ub leci

Od @Pepe i tak nie dostaniesz żadnych dowodów bo nie ma, no ale poczekamy może coś wymyśli. Przynajmniej Ty jesteś tutaj w porządku :) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.