kaijson12 Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 Dostałem Bana za niby "wh" chciałbym to omówić, oraz żeby mi ktoś wyjaśnił czemu dostałem go za nic?! Chciałbym starać się o unbana. Steam id: STEAM_1:1:430917377 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 http://bans.wiejska-chata.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:430917377&advType=steamid&Submit polecam najpierw sprawdzić na którym serwerze dostałeś bana. @Pepe Ty mu dałeś bana ty się nim zajmij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glados Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 Przeniesione. ASDFpro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 Typek ewidentnie miał Wallhacka. Mierzył przez ściany, biegł przez pół mapy na kosie i nagle akurat zawsze się patrzył tam gdzie jest przeciwnik. kaijson12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 @Pepe A masz jakiś dowód na to że był odjebany demo? świadkowie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 @Klaun demo? a na co to komu? zabił go 2 razy w głowę oczywiste że jest odpalony. ✪ Klaun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 @ASDFpro Faktycznie głupoty gadam bo po co robić ussles demo żeby potem nie dochodziło do sytuacji słowo przeciw słowu ale oni na 2mapsie to już chyba tak lubią rozwiązywać problemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 Ahhh ile bym dał za to żeby powróciło banowanie takiego jakie było w 1.6 dostałeś SS i szedłeś z tym na forum jak nie byłeś spalony Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 2 godziny temu, Klaun napisał: @ASDFpro Faktycznie głupoty gadam bo po co robić ussles demo żeby potem nie dochodziło do sytuacji słowo przeciw słowu ale oni na 2mapsie to już chyba tak lubią rozwiązywać problemy E kurwa, od 2mapsa się odpierdol, bo ci jebne Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Klaun Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 1 godzinę temu, Counter napisał: E kurwa, od 2mapsa się odpierdol, bo ci jebne Kolejny chce spory w oktagonie rozwiązywać widzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 6 godzin temu, Klaun napisał: Kolejny chce spory w oktagonie rozwiązywać widzę No, a jak, sweter na łeb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 @Counter Wybacz Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler jebać countera Spoiler Gofen, bobe' and ✪ Klaun 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ muFas Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 @ASDFpro Jebany śmieciu tyle klikania, żeby dowiedzieć się coś co wiedzą wszyscy! ASDFpro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaijson12 Posted April 11, 2018 Author Report Share Posted April 11, 2018 Dnia 8.04.2018 o 18:37, Pepe napisał: Typek ewidentnie miał Wallhacka. Mierzył przez ściany, biegł przez pół mapy na kosie i nagle akurat zawsze się patrzył tam gdzie jest przeciwnik. Tak i co jeszcze? Daj mi jakieś dowody że miałem coś. Mój profil jest czysty sprawdź sobie nie ma żadnej blokady, skoro nie potrafisz grać w gry tego typu to nie banuj ludzi dlatego że są lepsi od Ciebie. I powiedz kolegą z serwera żeby tak kurwa nie biegali bo to wszystko słychać, może za to mi dałeś bana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted April 12, 2018 Report Share Posted April 12, 2018 lul. Co ja pacze? Za sam poziom inteligencji kartofla ban zostać powinien. Dziękuję Wypierdalaj bobe' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted April 12, 2018 Report Share Posted April 12, 2018 Na cache wbiegasz CT (od strony sidy), nie sprawdzasz pleców, nie popatrzyleś samego respa ct ani auta, i od razu celownikiem (przez ścianę) mierzysz w connectora. Takich sytuacji było więcej, nie oglądałem cie jedną rundę. Jak niby byłeś czysty to nadmiernie ghostowałeś, bo z tego co wiem, byłeś z jakimś kumplem. Ban słuszny. Teraz petycja do @Counter. Weź ogarnij żeby się demka nagrywały i będzie spokój z takimi sytuacjami, gdzie jest słowo przeciwko słowu. ASDFpro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaijson12 Posted April 12, 2018 Author Report Share Posted April 12, 2018 3 godziny temu, Pepe napisał: Na cache wbiegasz CT (od strony sidy), nie sprawdzasz pleców, nie popatrzyleś samego respa ct ani auta, i od razu celownikiem (przez ścianę) mierzysz w connectora. Takich sytuacji było więcej, nie oglądałem cie jedną rundę. Jak niby byłeś czysty to nadmiernie ghostowałeś, bo z tego co wiem, byłeś z jakimś kumplem. Ban słuszny. Teraz petycja do @Counter. Weź ogarnij żeby się demka nagrywały i będzie spokój z takimi sytuacjami, gdzie jest słowo przeciwko słowu. Powiedz po co miałem sprawdzać plecy jak został ostatni typ czy tam 2? A poza tym gościa było słychać jak biegał po midzie, potem wskoczył na budkę, i wszedł do conektora? Co jest w tym dziwnego że wiedziałem że będzie wcelowany, skoro zabiłem typa na B. Nie bądź śmieszny, nie masz nawet świadków, więc ban jest nie słuszny a to że powiesz że Ty coś powiesz to jest mało ważne. DAJ JAKIŚ DOWÓD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 12, 2018 Report Share Posted April 12, 2018 @Pepe nie ma dowodu, nie ma bana ;/, także albo czekamy albo unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted April 12, 2018 Report Share Posted April 12, 2018 Counter informuję Cię, że schodzisz do poziomu Grzecha. Proszę Cię, nie rób tego. Po chuj pisałeś wzór prośby o UB skoro sam masz go w dupie? ✪ Kaiser and bobe' 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASDFpro Posted April 12, 2018 Report Share Posted April 12, 2018 @Pepe Tak trudno wpisać w konsoli to jebane "record odpalony.smiec" i masz demko!? Ale nieee "petycje" będziesz robić bo ci sie kilku znaczków nie chce kliknąć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ PanPP Posted April 12, 2018 Report Share Posted April 12, 2018 @w0mbat z tobą się zgodzę że gówniak nie zrobił według wzoru. Powinieneś go wybiczować albo inaczej ukarać ale z drugiej strony są admini którzy banują bez dowodów, a jest dużo możliwości do nagrania tej głupiej gry dla mnie śmieszne chuj tam ze wzorem, ale no cusz może jakaś petycja do rudego żeby usuwał takie posty coś by wniosła Link to comment Share on other sites More sharing options...
♔ Counter Posted April 13, 2018 Report Share Posted April 13, 2018 18 godzin temu, w0mbat napisał: Counter informuję Cię, że schodzisz do poziomu Grzecha. Proszę Cię, nie rób tego. Po chuj pisałeś wzór prośby o UB skoro sam masz go w dupie? Pomijając wzór nie mam sobie nic do zarzucenia, @Pepe bez dowodów nic nie może zrobić, czekam na dowody albo dzisiaj wieczorem ub leci Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaijson12 Posted April 13, 2018 Author Report Share Posted April 13, 2018 1 godzinę temu, Counter napisał: Pomijając wzór nie mam sobie nic do zarzucenia, @Pepe bez dowodów nic nie może zrobić, czekam na dowody albo dzisiaj wieczorem ub leci Od @Pepe i tak nie dostaniesz żadnych dowodów bo nie ma, no ale poczekamy może coś wymyśli. Przynajmniej Ty jesteś tutaj w porządku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobe' Posted April 13, 2018 Report Share Posted April 13, 2018 31 minut temu, kaijson12 napisał: Przynajmniej Ty jesteś tutaj w porządku Widze kolega odwazny.. takie słowa o @Counterze Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepeKOZAK Posted April 13, 2018 Report Share Posted April 13, 2018 Śmieszy mnie fakt, że typek biega oddalony a wy mu unbana dajecie. Jakie masz słuchawki? Muszę sobie takie kupić jak słyszysz pół mapy. Następnym razem jak ktoś będzie biegał na aimbocie to chyba mu vipa z radości dam. ✪ Ichi and ASDFpro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts