Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ODBANUJCIE FURIATHA - JESTEM SWIADKIEM

Recommended Posts

Ja bym powiedziaÂł krĂłtko zwiĂŞÂĽle i na temat RYJ i kurwa ignore, nie mam co robiĂ? tylko sie napinaĂ? przez internet :F bathory zreszta madrze napisaÂł "1. Miej zawsze wyjebane"

mysle Âże kaÂżdy by tak zrobiÂł ;]

:shock:

Furiath to ja... POWIEM JAK BYLO:

gralem sobie spokojnie na de_westwood. przyszedl gracz o nicku: Piotrek (:D) i zaczal mi jechac po rodzinie hasla typu: "Twoja stara coÂ? tam...." itp itd. Powiedzialem mu grzecznie: "powiedz cos jeszcze a bedziesz miec bana i nie bedziesz tak kozaczyc". To on mi powiedzial: "nie boje sie adminow; moge miec bana. CZEKAM NA TEGO BANA!" Potem napisalem do niego na steamie na friends: "jestes pewny ze chcesz tego bana?" to on mi znowu: "tak chce bana.. czekam na bana!!" wiec juz sie zdenerwowalem tym i poslalem ta rozmowe do Admina 2B3... potem zmienila sie mapa na de_prodigy i na servie gralismy ja ( furiath ) ; Piotrek (:lol:) i Admin 2B3 no i wtedy Piotrek (:lol:) dostal tego bana ktorego tak bardzo chcial od admina 2B3....

caly czas kozaczyl i kazdego denerwuje na serverze... twierdzi ze sie adminow nie boi i ze moze miec bana a gdy juz ma tego upragnionego bana to sie zali i pUacze na forum ...

nie rozumie tego czlowieka.. chcial bana to ma a teraz jeszcze gada ze ja mu cos robilem :blink: niech przynajmniej nie klamie.... ToMaS=) potwierdza moja wersje wiec PROSZE O ODBANOWANIE bo za nic nie powinno byc 7dni bana!! pozdrawiam i prosze o zdjecie bana! ;)

Ja bym powiedziaÂł krĂłtko zwiĂŞÂĽle i na temat RYJ i kurwa ignore, nie mam co robiĂ? tylko sie napinaĂ? przez internet :F bathory zreszta madrze napisaÂł "1. Miej zawsze wyjebane"
mysle Âże kaÂżdy by tak zrobiÂł ;]

:shock:

brawo :lol: jak nigdy popre blunta haha :lol: nie no zart :D ale mÂ?drze chÂłopy gadajÂ?... po chuj sie napinac ;[

[ Dodano: 2009-01-04, 14:51 ]

chuj nie wnikam kto zawiniÂł.. ale ten Piotrek to po wieku widac ze ciul i mĂłgl tak sie zachowywac ;D

chuj nie wnikam kto zawiniÂł.. ale ten Piotrek to po wieku widac ze ciul i mĂłgl tak sie zachowywac ;D

no furiath jest duzo starszy od Piotrka bardziej ogarniety, kulturalny itd

mnie akurat przy tym nie bylo ale z doswiadczenia wiem ze obaj sa malymi napinaczami i 7days nalezy sie i Piotrkowi i Furiatowi

furaiath jest jednym z lepszych graczy na serwie wiĂŞc tymbardziej o to proszĂŞ poniewaÂż serw na tym traci ;;d

pokaz mi te staty w ktorych furiath jest jednym z lepszych graczy xD pokaz mi takÂże staty w ktorych jest lepszy od Piotrka, peace

btw. furiath nie rob z siebie malej sierotki, ze tylko sie broniles, nie wrzucales i byles spokojny, ojojoj, urzekÂła mnie Twoja historia, jestes takim samym maÂłym napinaczej jak Piotrek, jedynie rok starszym xD

powinniscie kurwa dostac po banie na 2 lata

furiath z lepszych graczy ???? O_o od kiedy ?? Jak caly czas idzie do teamu gdzie jest blunt lizak lowes tomas i gra na reszte to nic dziwnego ze jest jednym z lepszych graczy :D jak caly czas idzie do lepszego teamu :]

[ Dodano: 2009-01-04, 15:08 ]

P.S. nie pisalem ze sie admow nie boje ale w sumie to prawda xD

furiath z lepszych graczy ???? O_o od kiedy ?? Jak caly czas idzie do teamu gdzie jest blunt lizak lowes tomas i gra na reszte to nic dziwnego ze jest jednym z lepszych graczy :D jak caly czas idzie do lepszego teamu :]
blunt .... kolejny klient co pierdoli o lepszym teamie robimy to co ostatnio ?

Arci wkurwia mnie takie gadanie, ale tym razem ten typ ma racje. Nawet ostatnio siĂŞ z niego z neonem napierdalaliÂ?my na kabulu haha. Rozumiem Ty i ja :oops: Ale kurwa Âżeby tak nagminnie pokazywaĂ? siĂŞ z takiej pojebanej strony..

swoj� drog� od kiedy do kurwy nêdzy admini s� od tego ¿eby siê ich ba� mnie takie pierdolenie wkurwia ¿e sie ludzie nie boja adma .... a maj� kupê w majtach mie� z tego powodu ? wtf ^^' cz³owiek jak ka¿dy inny nie licz�c batona dobra jeden dzie� wam min�³ ju¿ teraz szko³ê macie uczy� sie na ³ikend bêdzie unban

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.