ToMaSiK=) Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Jestem Â?wiadkiem Âże na mapie weestwood piotrek (kozak ktĂłry mnie wqurwia teÂż) zaczoÂł besztaĂ? furiath'a! : / ChciaÂłbym by go odbanowo ;pp furaiath jest jednym z lepszych graczy na serwie wiĂŞc tymbardziej o to proszĂŞ poniewaÂż serw na tym traci ;;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 MĂłgÂł siĂŞ do poziomu tamtego gnoja nie zniÂżaĂ? - proste jak budowa cepa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMaSiK=) Posted January 4, 2009 Author Report Share Posted January 4, 2009 A ty co byÂ? zrobiÂł ? ;pp ja bym naprzykÂład odpowiedziaÂł.. Xd i mysle Âże kaÂżdy by tak zrobiÂł ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Ja bym powiedziaÂł krĂłtko zwiĂŞÂĽle i na temat RYJ i kurwa ignore, nie mam co robiĂ? tylko sie napinaĂ? przez internet :F bathory zreszta madrze napisaÂł "1. Miej zawsze wyjebane" mysle Âże kaÂżdy by tak zrobiÂł ;] :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMaSiK=) Posted January 4, 2009 Author Report Share Posted January 4, 2009 niewiem ! moim zdaniem to jest niesprawiedliwe i tyle ;pp nieraz jakies gĂłwniarze zaczynajÂ? besztaĂ? po starych i bana niemajÂ? a furath tylko odpowiedzial i hui ban : / Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiath Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Furiath to ja... POWIEM JAK BYLO: gralem sobie spokojnie na de_westwood. przyszedl gracz o nicku: Piotrek () i zaczal mi jechac po rodzinie hasla typu: "Twoja stara coÂ? tam...." itp itd. Powiedzialem mu grzecznie: "powiedz cos jeszcze a bedziesz miec bana i nie bedziesz tak kozaczyc". To on mi powiedzial: "nie boje sie adminow; moge miec bana. CZEKAM NA TEGO BANA!" Potem napisalem do niego na steamie na friends: "jestes pewny ze chcesz tego bana?" to on mi znowu: "tak chce bana.. czekam na bana!!" wiec juz sie zdenerwowalem tym i poslalem ta rozmowe do Admina 2B3... potem zmienila sie mapa na de_prodigy i na servie gralismy ja ( furiath ) ; Piotrek () i Admin 2B3 no i wtedy Piotrek () dostal tego bana ktorego tak bardzo chcial od admina 2B3.... caly czas kozaczyl i kazdego denerwuje na serverze... twierdzi ze sie adminow nie boi i ze moze miec bana a gdy juz ma tego upragnionego bana to sie zali i pUacze na forum ... nie rozumie tego czlowieka.. chcial bana to ma a teraz jeszcze gada ze ja mu cos robilem niech przynajmniej nie klamie.... ToMaS=) potwierdza moja wersje wiec PROSZE O ODBANOWANIE bo za nic nie powinno byc 7dni bana!! pozdrawiam i prosze o zdjecie bana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Ja bym powiedziaÂł krĂłtko zwiĂŞÂĽle i na temat RYJ i kurwa ignore, nie mam co robiĂ? tylko sie napinaĂ? przez internet :F bathory zreszta madrze napisaÂł "1. Miej zawsze wyjebane"mysle Âże kaÂżdy by tak zrobiÂł ;] :shock: brawo jak nigdy popre blunta haha nie no zart ale mÂ?drze chÂłopy gadajÂ?... po chuj sie napinac ;[ [ Dodano: 2009-01-04, 14:51 ] chuj nie wnikam kto zawiniÂł.. ale ten Piotrek to po wieku widac ze ciul i mĂłgl tak sie zachowywac ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 beton obydwojgu i spokoj, zamknac to, jeden glupi drugi jeszcze glupszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 no niektorzy mysla ze jak graja tutaj pol roku to bana nie dostanie, pff Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Nie nie, niektorzy mysla ze jak maja 13 lat to sa niesmiertelni Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaSiO Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 chuj nie wnikam kto zawiniÂł.. ale ten Piotrek to po wieku widac ze ciul i mĂłgl tak sie zachowywac ;D no furiath jest duzo starszy od Piotrka bardziej ogarniety, kulturalny itd mnie akurat przy tym nie bylo ale z doswiadczenia wiem ze obaj sa malymi napinaczami i 7days nalezy sie i Piotrkowi i Furiatowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 no furiath jest duzo starszy od Piotrka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaSiO Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 furaiath jest jednym z lepszych graczy na serwie wiĂŞc tymbardziej o to proszĂŞ poniewaÂż serw na tym traci ;;d pokaz mi te staty w ktorych furiath jest jednym z lepszych graczy xD pokaz mi takÂże staty w ktorych jest lepszy od Piotrka, peace btw. furiath nie rob z siebie malej sierotki, ze tylko sie broniles, nie wrzucales i byles spokojny, ojojoj, urzekÂła mnie Twoja historia, jestes takim samym maÂłym napinaczej jak Piotrek, jedynie rok starszym xD powinniscie kurwa dostac po banie na 2 lata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek (-_-) Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 furiath z lepszych graczy ???? O_o od kiedy ?? Jak caly czas idzie do teamu gdzie jest blunt lizak lowes tomas i gra na reszte to nic dziwnego ze jest jednym z lepszych graczy jak caly czas idzie do lepszego teamu :] [ Dodano: 2009-01-04, 15:08 ] P.S. nie pisalem ze sie admow nie boje ale w sumie to prawda xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 blunt .... kolejny klient co pierdoli o lepszym teamie robimy to co ostatnio ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 KURWA ZAMKNAC I ZALAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ dago86 Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 a guwno Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 a GĂ?WNOO ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek (-_-) Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 arci nie kolejny ale akurat z furiathem to prawde ze chodzi do lepszych do teamu bo sam to mowil :| ze jak gra on sam aby w teamie to idzie tam gdzie wygrywaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 chuj tam nie czytam juz Was zjebany problem i najlepiej BETON poki jest wyjaÂ?nione. bo zaraz sie argumentĂłw znowu najebie z dupy i bedzie magic power of pokemons attack Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 furiath z lepszych graczy ???? O_o od kiedy ?? Jak caly czas idzie do teamu gdzie jest blunt lizak lowes tomas i gra na reszte to nic dziwnego ze jest jednym z lepszych graczy jak caly czas idzie do lepszego teamu :] blunt .... kolejny klient co pierdoli o lepszym teamie robimy to co ostatnio ? Arci wkurwia mnie takie gadanie, ale tym razem ten typ ma racje. Nawet ostatnio siĂŞ z niego z neonem napierdalaliÂ?my na kabulu haha. Rozumiem Ty i ja :oops: Ale kurwa Âżeby tak nagminnie pokazywaĂ? siĂŞ z takiej pojebanej strony.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 gram tylko z lepszymi i chuj ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 No ze mnÂ? i chuj SA ROGALE KURWA! 7 DNI TO WIECZNOSC? CS>ZYCIE WYJDZ I SPOJRZ W NIEBO SWIAT JEST PIEKNY EOT KLOZET Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 a GOWNOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 swoj� drog� od kiedy do kurwy nêdzy admini s� od tego ¿eby siê ich ba� mnie takie pierdolenie wkurwia ¿e sie ludzie nie boja adma .... a maj� kupê w majtach mie� z tego powodu ? wtf ^^' cz³owiek jak ka¿dy inny nie licz�c batona dobra jeden dzie� wam min�³ ju¿ teraz szko³ê macie uczy� sie na ³ikend bêdzie unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts