Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na PepeKOZAK

bIALYYY
 Share

Recommended Posts

Kilka razy słyszałem, że "to wiejska, można się wyzywać" i jakoś nikt nigdy na forum nie przyszedł, bo go ktoś obraża xD Obrażanie jest dozwolone podobno, aż ktoś nie poczuje się urażony. Zamiast od razu iść na forum mogłeś mu (Pepe) powiedzieć, że nie chcesz żeby Cię wyzywał, tym bardziej, że tylko raz Cię zwyzywał xD Co prawda Pepe nie musiał od razu wyzywać, tylko oznajmić, że jest only A, ale żeby od razu na forum? :D

Cytując regulamin: „Administrator może wyzywać graczy ale tylko w sposób humorystyczny „ - czy nazwanie kogoś kurwą, pajacem i jebanym idiotą jest humorystyczne? Tym bardziej jak się kogoś nie zna - nowego na serwerze gracza? „Tym bardziej że tylko raz cię zwyzywał” - xdd argument roku xdd no tak mogłem poczekać aż zacznie opowiadać jak to mi ruchał matkę i jak bardzo na mnie pluje : d - chwasty się wyrywa w zarodku a nie dopiero jak ci wyrosną na łbie. Problem polega na tym że admini powinni reprezentować pewny poziom intelektualny i kulturalny - którego ten osobnik nie ma nawet w jednym procencie - może poprostu nie powinno się brać gimnazjalistów na adminów. 

Godzinę temu, bIALYYY napisał:

Problem polega na tym że admini powinni reprezentować pewny poziom intelektualny i kulturalny - którego ten osobnik nie ma nawet w jednym procencie - może poprostu nie powinno się brać gimnazjalistów na adminów. 

Typek lekko odjebał, ale to nie oznacza, że jest jakiś kurwa upośledzony, +16 ma więc spełnia wymogi... A tak na marginesie chyba logiczne, że na 2 vs 3 się gra only A, ale to tak tylko dodatkowo :V

2 minuty temu, Counter napisał:

Typek lekko odjebał, ale to nie oznacza, że jest jakiś kurwa upośledzony, +16 ma więc spełnia wymogi... A tak na marginesie chyba logiczne, że na 2 vs 3 się gra only A, ale to tak tylko dodatkowo :V

Ta? A czemu nie only B? XDD Gdzie jest ta „logiczna” zasada zapisana? xdd no sory moim zdaniem jak ktoś wyzywa od kurew nieznaną osobę bez powodu to upośledzenie jak nic potwierdzone. Oj to sory - nie pomyślałem o tym że ktoś kto ma 16+ mógł jeszcze nie przejść mutacji :V 

Teraz, bIALYYY napisał:

Ta? A czemu nie only B? XDD Gdzie jest ta „logiczna” zasada zapisana? xdd no sory moim zdaniem jak ktoś wyzywa od kurew nieznaną osobę bez powodu to upośledzenie jak nic potwierdzone. Oj to sory - nie pomyślałem o tym że ktoś kto ma 16+ mógł jeszcze nie przejść mutacji :V 

Ile jest ludzi +20 co zachowuje się jak bydło i wyzywa od kurew wszystko i wszystkich, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora

Teraz, Counter napisał:

Ile jest ludzi +20 co zachowuje się jak bydło i wyzywa od kurew wszystko i wszystkich, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora

Ale oczywiście że dużo jest takiego bydła - ale chyba mało takich cielaków ma admina - właśnie z powodu takiego zachowania ;.)

2 godziny temu, ★ nobod1 napisał:

Kilka razy słyszałem, że "to wiejska, można się wyzywać" i jakoś nikt nigdy na forum nie przyszedł, bo go ktoś obraża xD Obrażanie jest dozwolone podobno, aż ktoś nie poczuje się urażony. Zamiast od razu iść na forum mogłeś mu (Pepe) powiedzieć, że nie chcesz żeby Cię wyzywał, tym bardziej, że tylko raz Cię zwyzywał xD Co prawda Pepe nie musiał od razu wyzywać, tylko oznajmić, że jest only A, ale żeby od razu na forum? :D

yyyyy tam już cie do góry wyjaśnili.

To że wiejska to jedno, ale jeżeli nie rozumiesz pewnych pojęć to kurwa posiedź na FFA tam się nauczysz czym jest klimat wiejskiej. NIESTETY SERWER NADAL JEST W STANIE PUSTKI dlatego ciężko będzie o inny typ serwera na serverowni który odzwierciedli FFA.

no powiedziałbym więcej ale bialy robi robotę

Cala sytuacja jest gowniana.. wiadomo, ze kazdy admin powinien reprezentowac chociaz jakis poziom.. wyzywanie w celu humorystycznym czy nie ( co za roznica) skoro kogos urazilo to skarge moze pisac. Ja tam trzymam strone @bIALYYY'ego. Ja bym tam sobie nie dal, zeby mlodszy ustawial po katach. Jako admin powinien mowic tym ktorzy weszli na serv, ze graja na jeden bs( skoro grali na 1 to logiczne, ze duzo osob nie gralo*). Juz tyle zeby napisac "only a/b" by go nie zabolalo. Buty z miasta, nogi ze wsi.. czas troszke ogarnac admina chyba..

21 godzin temu, bIALYYY napisał:

Po kilku zagranych rundach, postanowiłem podłożyć pakę na B.

jest to zachowanie poniżej poziomu człowieka ze średnio rozwiniętą jedną tylko półkulą mózgu

Dwóch na trzech gracie a Ty zapierdalasz z bombą na b, albo jesteś jakimś try hardem i myślisz że to jakiś coca cola cup z nagrodami albo Twoja druga półkula nie jest tak rozwinięta jak pierwsza żebyś się nie domyślił, że w takich przypadkach zawsze gra się na jeden bs

ale nazwanie nowego gracza kurwą przez admina, tylko dlatego że zaplantował pakę tam gdzie się adminowi nie podobało - odpycha od serwera.

Jakby to było pierwszy raz, że admin kogoś wyzywa, iksde.

To wiejska, chyba wiesz jakie tutaj panują zasady, jakbyś chociaż mu coś odpowiedział a on by Cię zbanował od razu, rozumiałbym rozgoryczenie, ale bez przesady. Jak mu nie powiedziałeś od razu, żeby zamknął sobie mordę bo sobie tego nie życzysz to teraz wylewasz gorzkie żale na forum BO NA WIEJSKIEJ KTOŚ NAZWAŁ CIĘ RAZ KURWĄ, NIESŁYCHANE.

11 minut temu, otis napisał:

Dwóch na trzech gracie a Ty zapierdalasz z bombą na b, albo jesteś jakimś try hardem i myślisz że to jakiś coca cola cup z nagrodami albo Twoja druga półkula nie jest tak rozwinięta jak pierwsza żebyś się nie domyślił, że w takich przypadkach zawsze gra się na jeden bs

Jakby to było pierwszy raz, że admin kogoś wyzywa, iksde.

To wiejska, chyba wiesz jakie tutaj panują zasady, jakbyś chociaż mu coś odpowiedział a on by Cię zbanował od razu, rozumiałbym rozgoryczenie, ale bez przesady. Jak mu nie powiedziałeś od razu, żeby zamknął sobie mordę bo sobie tego nie życzysz to teraz wylewasz gorzkie żale na forum BO NA WIEJSKIEJ KTOŚ NAZWAŁ CIĘ RAZ KURWĄ, NIESŁYCHANE.

A gdzie było powiedziane na jaki bs gramy? Skąd miałem wiedzieć że na A? Skoro wypowiadasz się bez przeczytania wcześniejszych wypowiedzi to może się kurwa nie udzielaj. No zajebista mentalość: „To jest wiejska tu 16-latek może cię wyzywać od kurew bez powodu” xdd :V znam sporo adminów i żaden nie jest tak wyszczekany i chamski jak ten szczyl, ale co tam TO JEST WIEJSKA KAPPA xdd :V 

Ty kurwa na ffa nigdy nie grałeś czy  serwerach innych od arenek? Nowy w cs'a czy co? Czytałem wypowiedzi i nie martw się, dobitnie je zrozumiałem. 

9 minut temu, bIALYYY napisał:

„To jest wiejska tu 16-latek może cię wyzywać od kurew bez powodu”

To jest wiejska, szczeniakom się zamyka ryje w jednym zdaniu a nie wylewa żale na forum i uwierz nie trzeba wyzywać do tego matki

41 minut temu, otis napisał:

Ty kurwa na ffa nigdy nie grałeś czy  serwerach innych od arenek? Nowy w cs'a czy co? Czytałem wypowiedzi i nie martw się, dobitnie je zrozumiałem. 

To jest wiejska, szczeniakom się zamyka ryje w jednym zdaniu a nie wylewa żale na forum i uwierz nie trzeba wyzywać do tego matki

O japierdole uwielbiam argument "nigdy na ffa nie grałeś?" xdd - "taka jest wiejska chata". No dobrze to po chuj jest coś takiego jak regulamin? Który mówi, że przy tym całym wyzywaniu nikt nie powinien poczuć się urażony i powinno to być w sposób "humorystyczny". Ja poczułem się urażony, i mam prawo napisać skargę - chuj ci do tego. "To jest wiejska, szczeniakom się zamyka ryje w jednym zdaniu" - i co myślisz że nie wyjaśniłbym wtedy na serwerze tego pryszczaka? Wyjaśniłbym - ale wolałem to zrobić w sposób formalny - pisząc na forum BO MOGE. Poza tym nie wiem czy wiesz, ale napewno wiesz skoro taki jesteś tu aktywny, ale to jest któraś-tam z kolei skarga na tego typa - więc nie tylko ja jak widać zauważyłem że coś niedojebany z lekka jest :.) Moim zdaniem taka osoba nie powinna mieć admina, bo zachowuje się jak bydło, i mam prawo to napisać na forum a nie wyzywać się z typem na priv "bo przecież to jest wiejska i za obraze się nie pisze skargi lol kappa" :V 

Kurwa jestem na wsi u Tynki, odpierdalajcie jak jestem w domu, a nie na telefonie na zadupiu dolnym :P Generalnie można się obrażać, ale serwer FFA to nie 2maps. U mnie ( o ile ktoś gra xDDD ) za kurwienie od tak ( chyba, że mnie wkurwi :D ) nie ma bananów, ale regulamin na 2maps może zezwalać na inne rzeczy. Dziękuję wszystkim, którzy jako przykład biorą FFA <3 ale respektujcie zasady innych serwerów :)

PS. Kocham miejsce zamieszkania Tynki i szanuje, piękna okolica i czyste powietrze :D

1 godzinę temu, bIALYYY napisał:

O japierdole uwielbiam argument "nigdy na ffa nie grałeś?"

Miałem na myśli to, że zawsze na serwerach w takim przypadku gra się 1 bs,  a nie porównanie zachowania na różnych serwer LOL KAPPA.

Moim zdaniem taka osoba nie powinna mieć admina, bo zachowuje się jak bydło

Jakby za wyzywanie zabierali admina, to taki @muFas dostałby potrójne dożywocie razem z dziesięcioma innymi adminami = D

Ja poczułem się urażony, i mam prawo napisać skargę - chuj ci do tego.

W sumie nic, po prostu żal mi się Ciebie zrobiło i przykro mi z powodu tego co się stało, najszczersze wyrazy współczucia dla całej rodziny

Miałem na myśli to, że zawsze na serwerach w takim przypadku gra się 1 bs,  a nie porównanie zachowania na różnych serwer LOL KAPPA.

Ja nie wiem czemu Ty jesteś taki ograniczony no ale spróbujmy wyklarować Ci to jeszcze raz: W momencie w którym gra sobie 4 graczy na serwerze, w tym jeden admin i grają na jednego b'sa - to jak wchodzi 5ty gracz, to wystarczy żeby admin napisał "only A" no bo skąd taki gracz który dopiero co wszedł ma wiedzieć pod jaki bs toczy się gra- tak powinien się zachować normalny admin, a nie wyzywać gracza od kurew i pajaców, bo ten podłożył pakę na drugi bs. 

Jakby za wyzywanie zabierali admina, to taki @muFas dostałby potrójne dożywocie razem z dziesięcioma innymi adminami = D

Pierdoli mnie Twoja opinia co do zabierania admina, ale prawda jest taka, że na tym serwerze obowiązuje pewien regulamin, skoro typ się go nie trzyma, to mogę to wygarnąć na forum i tyle.

W sumie nic, po prostu żal mi się Ciebie zrobiło i przykro mi z powodu tego co się stało, najszczersze wyrazy współczucia dla całej rodziny

A tą swoją pseudo-ironię to wsadź sobie do dupy - chociaż nie wiem czy się zmieści, bo może już być za bardzo wypchana twoim przerośniętym ego.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.